Pratik Yüz Bakımı

Merhaba!

Çok pratik ve kolay bir yüz bakım tarifi ile sizlerleyim!

Bu yüz bakımını haftada en fazla bir kere yapabilirsiniz. Bu formül, içindeki aspirinden dolayı sivilcelerinizi sakinleştirecek ve pütür pütür elinize geleceği  için yüzünüze minik bir peeling etkisi bırakacak. Bu da sizi ölü deri hücrelerinizi atmanıza yardımcı olacak. Bal ise, yüzünüze yumuşaklık katarken, aspirinin parçacıklarını yüzünüze yapışıp düşmemesini sağlayacak.

Malzemeler


Hazırlanışı


Bu karışımı temiz yıkanmış yüzümüze sürüp, pütürükleri ile yüzümüze masaj yapıyoruz. Her yerine sürdükten sonra, 15-20 dakika bekletiyoruz. Bu bekleme süresinde, başlangıçta peeling yaptığımız için yüzümüz pembeleşecek. Bu iyiye işaret. Demek ki yüzümüzde kan dolaşımı sağlamışız ve balla asprinin bütüüüün faydalarını içine alıyor demek.

Süremizin sonunda yüzümüzü ılık suyla bir güzel yıkıyoruz. Fark edecesiniz ki cildiniz pamuk gibi olacak. Ek olarak kullandığınız nemlendirici krem varsa sürebilirsiniz.

Not: Bu formülü haftada bir sürekli yaptığınızda etkisini göreceksiniz. Uyguladıktan sonra güneşe çıkacaksanız lütfen nemlendirici ve koruyucu kreminizi sürüp çıkın. Aspirine alerjisi olanlar lütfen kullanmasın. :)



Okuduğunuz için teşekkürler.
Hepinize öpücükler!



Sevgilerimle,


Facebook • Twitter • Bloglovin • Instagram

Snapchat'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , , ,