Gratis Alışverişi Bayram İndirimi | 14 Ekim 2013

(Lütfen güncel yazılar için sağ taraftaki ARA kısmına Gratis veya Watsons Alışveriş yazarak arama yapınız.)

Merhaba!

Uzuuuuun bir kozmetik diyetinden sonra yeni bir alışveriş yazısı ile karşınızdayım. Gratis'e en son Mayıs ayında girmişim. Watsons'a ise Temmuz'da! Bu zaman diliminde bütün kullandığım ürünleri ciddi ciddi bitirmeye çalıştım. Hatta allığımın dibini gördüm. ("Bitenler" yazısı gelecek) O yüzden sadece ihtiyacım olan ürünleri aldım. Bayram indiriminden kazasız belasız sıyrıldığımı düşünüyorum.

O zaman başlayalım!


Fiyatları ayrıntılı biçimde fişte yazmıyor. Hangi ürün kaç tl inmiş ayırt etmek imkansız. Bu yüzden yazdığım fiyatların %50 indirimli halini düşünebilirsiniz.


1. Pierre F Estheticians Formula Gentle Peel Off Mask



Bir çok güzellik blogger'ının beğenerek kullandığını gördüğüm için almak istedim. Fakat şişe halinde yoktu. Bende denemek amaçlı bu tek kullanımlık paketlerden aldım. Haftada bir uygulamayı düşünüyorum. Zaten biriktirdiğim bir kaç bakım maskesi daha var. Fiyatı; Tanesi 4 tl.

2. Arko Nem El Kremi


Klasik en sevdiğim el kremimlerimden, çantama koymalık, peşimden sürüklemelik. Bitmişti, aldım. Fiyatı; 4,75 tl.

3. Nivea Vücut Losyonu


Bunu ilk defa kullanacağım. Açıkçası Nivea olduğu için güvenip aldım. Vücudum mevsim değişikliğinden midir bilmem, hemen kuruyor. Daha çok duştan çıktıktan sonra sürmek için aldım. Umarım memnun kalırım. Fiyatı; 13,25

4. Down Under Naturals Arhan Yağlı Sıvı Saç Kremi


Aşığım yani açıklaması yok. En sevdiğim sıvı saç kremi. Bitmişti, indirimi bekliyordum almak için. Sadece bundaki indirim %30. Bunu net hatırlıyorum. Fiyatı; 13 tl.


5. Loreal Cilt Kusursuzlaştırmaya Yardımcı Günlük Nemlendirici


Güzel bir "günlük nemlendirici" arıyordum, ta ki Su'dan bu yazı gelene kadar. O'na çok güvendiğim için, bu ürünü alınacaklar listesine yazmıştım. Uygun bir fiyata da denk geldi. Umarım memnun kalırım, beklentim yüksek. Fiyatı; 29,75 tl.

Bu ürünle ilgili düşüncelerimi yazdığım yazıyı ise buradan okuyabilirsiniz.

6. Loreal Pure Zone Yüz Temizleme Jeli


Hatırlarsanız daha öncede kullanmıştım. Sivilce tedavim boyunca 5 aydır bu yazıda bahsettiğim sabunu kullanıyordum. Sabunum bitti bitecek, bende hazır indirimde bu ürünü yakalamışken alayım dedim. Bir şekilde zaten tekrar buna geri dönecektim. Fiyatı; 16 tl.

7. Benri Makyaj Temizleme Pamuğu


Bu kadar yumuşacık başka pamuk var mı acaba? Yok. Fiyatı; Tanesi 2,25 tl.

8. Flormar Mat Velvet Matifying Foundation


Tamam, beni yakaladınız. Bu üründe amaç dışı davrandım, ama neden bir sorun ihih Kadife hissi veren fondötenleri seviyorum ve Flormar'ın bu ürününü gerçekten merak ediyordum. Söz iki yıl fondöten almayacağım -.- Bunda indirim olmadı sanırım. Fiyatı; 18 tl.

9. Garnier BB Krem Hepsi 1 Arada Nemlendirici


Hepinizin "Minecim kafan çok güzelmiş, güle güle kullan." dediğini duyar gibiyim. "Daha yukarıda bir fondöten aldın, bu BB krem ne?"diyorsunuz. Şaka bir yana, alınacaklar listemin 2. sırasındaydı kendileri. Güzellik bloggerları "aman Garnier BB krem, canım Garnier BB krem" diye dolaştılar. Bende merak ettim aldım, yağlı ciltliyim, umarım memnun kalırım.

10. Essence Silky Touch Blush


Allıklarımın bittiğini söylemiştim. Bir toprak rengi bir de pembe renklerde iki allık alacaktım. Bunlardan biri en sevdiğim markalardan biri olan Essence'ten oldu. Fiyatı; 8,50 tl.

11. The Balm Cabana Boy Allık


En sevdiğimi en sona sakladım ihihi Ta ta tataaam! İlk The Balm allığım hayırlı uğurlu olsun. Özellikle gül kurusu renklerinde olsun istedim, malum kışa giriyoruz. Artık her indirim oldukça birinden alacağım. Rengine ba-yıl-dım. Zaten içeriği ile ilgili söylenecek bir şey yok. Herkes biliyor. Fiyatı; 27 tl.


Siz bu bayram indiriminden neler aldınız?



Okuduğunuz için teşekkürler!


Bir sonraki yazıda görüşmek üzere,




Facebook  Twitter  Instagram

Snapchat ve InstaStories'ten takip etmeyi unutmayın; "MineCanan"

Etiketler: , , , , ,