Koton Yılbaşı İndirimi | 2014

Merhabaaa!

Yeni yıl indirimi ile herkes büyük küçük alışverişlerini yaptı. Bende alışverişini yılbaşı indirimine saklayanlardan biriydim. Bir tek Koton'dan alışveriş yaptım.


Bakalım neler almışım! ^_^



Aldıklarımı sıralarsak;
1. Skinny Kot
2. Siyah Kot
3. Şeffaf Çanta
4. Beyaz Kazak
5. Lacivert Kazak
6. Kolye


En acil olarak kot almam gerekiyordu. Biliyorsunuz spor yapmaya tekrar başladım, yediklerime dikkat ediyorum ve emin adımlarla ilerliyorum. Bunun karşılığını aldıkça da çok mutlu oluyorum. Artık kotlarım belimden düşüyordu, hemen yenisini almak gerekiyordu. Bende iki tane birden aldım.



1. Skinny Kot; Kate modeli(paçaları dar, düşük belli) olan bu kot her zaman aldığım klasik kotlardan. Aynı model ve rengi bulursam LCW'dan alıyordum, bu sefer buradan oldu. Fiyatı: 30 tl.

2. Siyah Kot; Normalde siyah renkle hiç aram yoktur. Bundan sonra benimle sık sık birlikte olacak. Bu arada bu kotum 38 beden! ♥ Fiyatı: 26 tl.



3. Şeffaf Çanta: Yaz aylarında yazdığım yazılardan hatırlarsanız buna benzer bir pembe renkli şeffaf çanta almıştım yine Koton'dan. O zaman bu çantalar 25 tl falandı. Elbette bir gün indirime gireceğini biliyordum, çantanın fiyatı 8 tl.



4. Beyaz Kazak: Bol kalçama kadar gelen bir beyaz kazak istiyordum. Karşıma Koton'da çıktı. 70 tl'den 20 tl'ye düşmüştü (üstüne atladı)

5. Lacivert Kazak: Boğazlı kazaklarla aram hiç yoktur ama modeli ve rengini çok sevdiğim için bir de 20 tl etkeni olunca, hemen aldım ihih



6. Kolye: Son olarak beyaz kazağımın üstüne uzun bir kolye alayım dedim. Fiyatı da uygundu, kafamda böyle bir kombin yaptım. Fiyatı: 4 tl.


Bu yazı için fotoğraf çekerken kargolarım geldi. İki alışveriş yazısı daha olacak.
Umarım yeni yıla güzel başlamışsınızdır, siz yılbaşı indirimlerinden neler aldınız?


Sevgilerimle,


Facebook • Twitter • Bloglovin • Instagram

Snapchat'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , , ,