Bitenler & Çöpe Gidenler | 21 Mart 2014


Merhaba!
En azından buradan paylaşım yapabiliyoruz! (twitter'a gönderme yaptı)

Biriken yazılarıma göz gezdiriyordum ki, ne göreyim. "Bitenler & Çöpe Gidenler" yazısını en son Ağustos'ta yazmışım :O Biriken ürünleri hemen aradan çıkartmaya karar verdim.

Bakalım neleri bitirmişim, neleri çöpe yollamışım?




1. Loris Parfüm ve Deodorant: Bir ayı bulmadan biten parfüm sayım kaç oldu bilmem?

2. Bioderma H2O: Klasikleşmiş ürünümüz. Kıymetlimissss. Keşke hiç bitmese. Bunun yerine şimdi fırtına gibi esen Garnier Makyaj Temizleme Suyu'nu almayı düşünüyorum.

3. Loreal Skin Perfection Nemlendirici: Ayrıntılı yazısını burada yazmıştım. Memnun kalanlar var, sevmeyenler var. Bitti ve yerine yine Loreal'in başka bir nemlendirici kremini aldım.

4. Avon Eyeliner Fırçası: Çöpe giden ürünlerden bir tanesi daha. Çok severek kullandım. Eskidiği için atmak zorunda kaldım. Bunun yerine de Ecotools'un eyeliner fırçasını aldım. Hangisi derseniz; Avon.

5. 4 Taraflı Tırnak Törpüsü: Yine eskidiği için atılan bir ürün daha. Yenisi alındı. Çok severek kullanıyorum, mutlaka makyaj masanızda bulunmalı.

6. Aseton: Parmex'ten şaşmamam gerektiğini hatırlatan bir aseton, tişikkirlir.

7. Makyaj çantam: Yine eskiyen parçalardan biri. Malzemesi deriden. Zamanla yıprandı ve eskidi. O yüzden "benimla deyıl"

8. Saç Fırçası: Eskidiği için çöpe gitti ve yenisi alındı.

9. Watsons Islak Mendil: Genç kızların çantasından çıkmayan yegane ürün. 

10. Flormar Ojeler: Zamanla kurudular. Baya bir oje attım. Şimdi en çok kullandıklarımı tutuyorum sadece.

11. Rimeller: Project Pan yaptığım zamanlardan kalma ürünler kendileri. Çok az kalmışlardı. Şu an elimde severek kullandığım Maybelline Black Drama olduğu için, hepsi çöpe gidiyor.

12. Angie Vücut Spreyi: A-şı-kım. Çok seviyorum, kokusu harika. Bittikten sonra yenisini kaç ay aradığımı beni takip edenler bilir. Sonunda yenisini buldum ve kullanmaya kıyamıyorum. OF!

13. Lux Pamuk: Benri pamuğu keşfetmeden önceydi hep bunlar. Peh, şimdi nerede o-hoo! Benri forever!

14. Flormar Eyeliner: Kalem şeklinde olanlar eyelinerları kullanamıyorum. Maybelline Gel Eyeliner ile aşk yaşadığımı bilmeyen kaldı mı?

15. Down Under Naturals Saç Bakım Serumu: Kokusu beni mest etmişti. Saça verdiği yumuşaklık ise çok güzel. Yine olsa yine alırım.

16. Essence Pudra ve Avon Sıkıştırılmış Bronzer: Artık "miladını dolduran ürünler" kervanına katıldığı için çöpe gitmeyi hak ettiler. Zaten onların yerine severek kullandığım ürünler var. The Balm'ın bronzer'ını çok merak ediyorum. Bir sonraki indirimde The Balm hakkım, Bahama Mama'ya gelsin.



17. Maybelline Rocket Volume Rimel: Black Drama'yı kullanmaya başladıktan sonra meğerse bana yeterli bir ürün değilmiş dediğim bir rimel. Bundan sonra Black Drama ile yoluma devam edeceğim.

18. Rimmel Match Perfection Kapatıcı&Aydınlatıcı: Balıkesir Büyükşehir(!) Belediyesi sınırları içinde bir Watsons'ımız olmadığı için (evet var ama merkezden 110 km ötede) Rimmel ve ürünlerinden uzak kalıyoruz. Bittikçe alacağım ürünlerden biri de, Rimmel Match Perfection Kapatıcı&Aydınlatıcı. Yazın çok severek kullanmıştım. Yine olsa yine alırım (alamadı)

19. Bepanthol Cilt Bakım Kremi: Gayet sevdiğim bir kremken, "yüzde tüylenme yapıyoooo!" yorumları ile soğuduğum bir ürün oldu.


20. Essence Stay Natural Kapatıcı: "Rimmel bulamıyorlarsa Essence kullansınlar!" diyesim geliyor yemin ederim. Essence messence ama güzel kapatıcı, en azından idare eder. Artık başka bir kapatıcım var, yarın kavuşuyorum. Elime geçtiğinde Instagram'da salyalarımla birlikte ilan etmeyi düşünüyorum.

21. Elseve Mucizevi Yağ: İndirimden iki tane almıştım. Biri bitti. Diğerini yeni kullanmaya başladım. Down Under Naturals Sıvı Saç Kremi'ni bırakıp buna yöneldim tamamen. Severek kullanıyorum, kokusu olsun, saçı yatıştırması olsun(yapıştırmadan) çok güzel bir ürün, tavsiye ederim kesinlikle.



Benim aylardır bitirip çöpe attıklarım bunlardı. 
Ben bu yazıyı yazarken çok eğlendim, umarım sizin de sevdiğiniz bir yazı olmuştur.
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere! ^_^


Sevgilerimle,


Facebook • Twitter • Bloglovin • Instagram

Snapchat'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: ,