Kadınlar Günü Gratis İndirimi | 8 Mart 2014


Merhaba!
Yeni bir alışveriş yazısı ile karşınızdayım.

Bu sefer indirim alışverişine elimde listem, bilinçli bir şekilde gittim. Biten ve bitmeye yakın ürünlerim için alışverişimi yapmış oldum.


Yüz temizleme jelim bitmek üzere, L'oreal Skin Perfection nemlendirici kremim bitti. Onun için bir yenisi lazımdı. Her zaman kullandığım ürünlerden almadım. Değiştirmek istedim. Memnun kaldığım bir ürün olursa mutlaka yazarım.

Ürünlerin ayrıntılı çekimini yapmıştım fakat hem gözünüze kalabalık gelmesin, hem de memnun kalır, ayrı bir yazıda daha ayrıntılı yazarım diye o resimleri eklemedim.

Bakalım 8 Mart Kadınlar Günü Gratis İndirimi'nden neler almışım?




1. Elegance Pamuk Kabı: Bununla pamuklarınızı muhafaza edebiliyor, daha hoş ve şık bir görünüm sağlayabiliyorsunuz. Artık pamuklarım makyaj masamda, hemen elimin altında. Fiyatı: 3,75 tl.

2. Benri 80'li Disk Pamuk: Herkesi göz bebeği Benri pamuklardan stok yapmaya devam ediyorum. Yukarıda bahsettiğim pamuk kabı ile aşk yaşıyorlar şu an ^_^ Fiyatı: 2,25 tl.

3. L'oreal 3 Etkili Günlük Bakım Kremi: Daha önce L'oreal Skin Perfection Nemlendirici Krem'i kullanmıştım. Ayrıntılı bir yazı ile sizlere favori ürünüm olarak anlatmıştım. O bitti ve başka ürün kullanmak istedim. Dolaşırken de bunu gördüm. L'oreal'den memnun kaldığım için bundan devam etmek istedim. Memnun kalırsam mutlaka yazacağım. Fiyatı: 16,75 tl.

4. Neutrogena Visibly Clear Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli: Şu an kullandığım L'oreal Pure Zone'dan bir iki kullanımlık kaldı. Bu ürünü ise iki üç kere kullandım. Cildinizi yumuşacık yapıyor ve çok güzel temizliyor, ilk izlenimim gayet olumlu, sevdim. Fiyatı: 6,90 tl.

5. Garnier Arındırıcı Tonik: Yeşil çay ve Moringa özleri içeren bu toniği sevdim. "Cildi matlaştırır" vaadini yerine getiriyor. Paraben içermemesi de ayrı bir güzel yanı. Fiyatı: 12,90 tl.

6. Neutrogena Visibly Clear Sivilce Jeli: Sivilce problemimi belirtmiştim bir önceki yazımda. Temizleme jeli ararken bu da elime geldi, denemek istedim. Jeli sürdükten 4 saat sonra sivilce ve kızarıkları azalttığını vaat ediyor. İki kere kullandım. Azaltmadı -.- Yani mükemmel bir değişim olmadı. Düzenli kullandıktan sonra tekrar yorumumu yapacağım. Fiyatı: 6,90 tl.

7. The Balm Hot Mama Allık: ihihihi ihihih ihihih ya çok tatlı değil mi? Şeftali tonu ve ten rengi arasında kalmış çok güzel bir allık. Bilmeyen yok, o yüzden susuyorum. Fiyatı: 15,25 tl.




Bunların haricinde teyzem bu iki ürünü bana yollamış. Bu tür şeylere meraklı olduğumu biliyor. Biri Body Series Allano El ve Vücut Losyonuyazılanlara göre bir Amway ürünü. Diğeri ise Avon Clearskin Blemish Clearing Üçü Bir Arada Temizleyici, Arındırıcı ve Maske, akneye meyilli ciltler için uygunmuş sanırım, şansıma.. Daha kullanma fırsatım olmadı, umarım güzel ürünlerdir. Sizin fikriniz var mı bu ürünlerle ilgili? 



Kadınlar Günü indiriminden siz neler aldınız? ^_^



Okuduğunuz için teşekkürler.
Hepinize öpücükler!



Sevgilerimle,


Facebook • Twitter • Bloglovin • Instagram

Snapchat'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , , , , , , ,