Günlük Makyajım | 2014

Merhaba!

Dün hazır fotoğraf çekmişken, günlük makyaj rutinimi yazmak istedim.




Öncelikle yüzümü Neutrogena Visibly Clear Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli ile yıkıyorum. Çok güzel bir kokusu var ve cildimi yumuşacık yapıyor. Çok da güzel temizliyor. Tavsiye ederim.


Daha sonra Loreal 3 Etkili Bakım Kremi'ni sürüyorum ve bir süre emmesi için bekliyorum.
O arada saçımı falan yapıyorum.


Mac Pro Longwear fondötenimi sürüyorum. Bendeki numarası NC30.



Mac Pro Longwear kapatıcıyı göz altlarıma aydınlık versin diye sürüyorum, sivilce ve sivilce izlerimi de kapatıyorum. Bendeki rengi NW20.



Rimmel Stay Matte Pudra ile sabitliyorum. Çok güzel, bütün bloggerların tavsiye ettiği bir pudra. Yazdan beri kullanıyorum. Anca dibini gördüm. Bendeki rengi; 008 Cashmire.



Sheida Kaş Farı ile kaşlarımdaki tek tük boşlukları dolduruyorum.


The Balm Mary Lou Aydınlatıcı ile göz pınarlarıma, burun üstüme, yanaklarımın üstüne, dudak ve çene üstüme hafifçe sürüyorum.



Maybelline Gel Eyeliner'ı kirpik diplerime uygulayıp, biraz kuyruk ekliyorum. Yazısı burada.



Maybelline The Falsies Black Drama Rimel'ini kirpiklerime sürüyorum. Rimelimle ilgili bir çok soru gelmişti, buradan cevap niteliğinde belirtmiş olayım. ^_^








Flormar 216 numara dudak kalemi ile dudaklarımı çerçeveleyip birazda dudaklarıma sürüyorum. Rimmel Kate Moss 104 numara ruj da üstüne sürüyorum. Daha kalıcı ve daha tatlı bir renk ortaya çıkıyor. Dudak kaleminin rengi burada biraz koyu çıkmış, aslında daha pembe.


Bir çok allığım var fakat, günlük olduğu için Görkem'in de dediği gibi "utanmış da kızarmış" bir görünüm elde etmek için Essence'in 10 numaralı allığını kullanıyorum.

İşte benim günlük rutin makyajım böyle. Biraz bol fotoğraflı bir yazı oldu. Sabırla okuduğunuz için çok teşekkürler. Buradaki ürünler favori olan ürünlerim diyebilirim. O yüzden hepsini teker teker yazacağım zamanla. Yazısı olanların linklerini yukarıda ekledim, okuyabilirsiniz.


Mutlu hafta sonları! ^.^


Sevgilerimle,


Facebook • Twitter • Bloglovin • Instagram

Snapchat'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , , , , , ,