* Tavsiye: Makarada Butik



İnternet üzerinden alışveriş yapmaya çok alıştık. Bir çok güzel butik sayesinde oturduğumuz yerden trend olan parçalara hemen sahip olabiliyoruz.

Benim gibi İstanbul dışında yaşayıp da, hele ki küçük bir şehirdeyseniz, istediğiniz parçalara sahip olmak biraz zor oluyor. İşte bu noktada Makarada Butik imdada yetişiyor.

Eğer Makarada Butik’i duymadıysanız, bu yazıyı dikkatlice okuyun, çünkü şirin bir butik sizi bekliyor.

Makarada Butik nedir?
İstanbul pasajlarında satılan bir çok markanın Zara, Mango, Koton, H&M vb. firmaların bir çok ürününü Makarada Butik’te bulabiliyorsunuz. Makarada Butik’te kadın, erkek giyim ve takıları mevcut.

Ödemeleri nasıl yapabilirsiniz?
Makarada Butik’in instagram hesabından ürünlere göz gezdirebilirsiniz. Eğer satın almak istediğiniz bir ürün olursa Whatsapp ya da mail aracılığıyla iletişim kurabiliyorsunuz. Ödemeler havale ya da eft ile oluyor.



Makarada Butik’in farkı: Kredi kartı ile ödeme
Eğer kredi kartı ile ödeme yapmak isterseniz, işte Makarada Butik’in farkı burada ortaya çıkıyor. Makarada Butik’in sopsy uzantılı makaradabutik.sopsy.com adresinden istediğiniz ürünü paypal aracılığı ile kredi kartı ile alabiliyorsunuz! ^_^

Ürünler ne zaman elinizde olur?
Ürünler en geç 2-3 gün içinde elinizde oluyor.


Bende hemen birkaç parça seçtim, bir an önce gelmelerini bekliyorum ^_^


Sevgilerimle,


Facebook  Twitter  Instagram

Snapchat ve InstaStories'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

"*" işareti ile başlayan yazılar, markalar ile yapılan iş birlikleri için hazırlanmış tanıtım yazılarıdır. %100 kendi samimi düşüncelerimi içermektedir.

Etiketler: , , ,