Roaccutane Günlüğü | SON



Herkese keyifli bir merhaba!

Bugünleri de görecekmişim demek ki... Tedavinin ilk gününde "kasım ayı nasıl gelecek yaa" diye sızlanırken, tedavim bitti ve üstünden neredeyse bir hafta geçti! ^^

19 Kasım itibari ile (ki resmen bana doğum günü hediyesi oldu) tedavim bitmiş durumda. Doktorum bir aylık bekleme süresi verdi. Yani 19 Aralık'ta son bir kontrole gidip, yüzümün son durumunu değerlendireceğiz.

Şu an da yüzüm yumuşacık, hiç bir sıkıntı yok. Hatta "yüzün ne kadar güzel" gibi iltifatlar bile aldım :') Sol yanağımda çok çok az bir kaç uçuk pembelikler var, onlar da olsun artık.Tedavi boyunca yüzünüz kızarabiliyor ilaçtan dolayı. Şimdi bu bekleme süresinde yüzüm sakinleşmeye başladı. Bu süre içinde daha da azalacağını tahmin ediyorum.

Dudaklarımda kuruluk devam etmekte. Sanırım bu da karaciğerim kendine gelesiye kadar sürecek gibi duruyor. Aslında kuru ciltli olmaktan memnundum; 3-4 günde bir saç yıkamak, yüzün parlamaması vb. mükemmel yanları vardı. Ama zamanla eski cilt tipime döneceğim; ÜZÜCÜ (burada yağlı cilt tipine sahip blogger konuşuyor)

İlk günden beri çektiğim fotoğraflara bakıyorum da... Şu ana değiyor. Roaccutane ile bilinmesi gerekenler ve yapılması gerekenler ile ilgili en kısa zamanda bir yazı hazırlamak istiyorum. Aklıma gelen tüm ayrıntıları not düşmeye çalışacağım.

**

Sonuç olarak şu an cildimden çok memnunum ve zamanında bana yorumlarınız ile destek verdiğiniz çok teşekkür ederim!

Soru ve yorumlarınız için  ✉ blogbyminecanan@hotmail.com adresinden de bana ulaşabilirsiniz!


Okuduğunuz için teşekkürler.

Sevgilerimle,



Facebook • Twitter • Bloglovin • Instagram

Snapchat'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , , ,