Wet n Wild "Bare it All" Ruj


Merhaba!

Uzun süredir bekleyen bir yazı ile daha buradayım. Bu yazımın konuğu ise; neredeyse bitmeye yakın olan, aylardır elimin sürekli gittiği; Wet n Wild "Bare it All" ruj olacak.

Ekim ayındaki Gratis alışverişimde aldığım "Sugar Plum Fairy" ve "Think Pink" renkleri benim ilk Wet n Wild rujlarım olmuştu. Sanırım Bare it All'u ise bir kaç hafta sonrasında almıştım. Ciddi ciddi o günden beri de başka bir ruj kullanmış değilim.


Günlük kullanım için çok güzel bir renk. Özellikle Mac Velvet Teddy rujuna dupe ürün olarak gösteriliyor. Fikir edinebileceğiniz dupe ürünler hakkındaki paylaştığım yazıyı da buradan okuyabilirsiniz.


Ruju elimin üstüne denediğimde ilk olarak yoğun bir kahvelik gözlemlemiştim. Fakat dudağa sürüldükten sonra dudağın renginden olacak ki daha doğal tonlarda görünüyor.

Bir çok kişi Wet n Wild rujların mat oluşundan dolayı dudaklarda kuruluk hissettiğini söylese de, dudaklarıma nemlendirici uyguladıktan sonra bu ruju sürdüğümde hiç bir rahatsızlık yaşamadım.

Son olarak ise; Flormar No:229 dudak kalemi ile de dudaklarımı hafifçe çerçeveledikten sonra sonra ruju sürüyorum.


Wet n Wild rujlarının bence tek olumsuz yanı; ambalajları. Ruj tamamen kutusunun içine girmediği için kapağını kapatırken illa ki etrafına bulaştırabiliyorsunuz.

Bu ruj bitince hemen yenisi alınacak ve merak ettiğim "Cherry Bomb" rengine bakılacak.
Ürünün fiyatı ise 9 TL civarında olmalı.

**

Okuduğunuz için teşekkürler.
Hepinize öpücükler!


Sevgilerimle,


Facebook • Twitter • Bloglovin • Instagram

Snapchat'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , , , , , ,