Fırçalarım | 2015


Merhaba!

Makyaj yaparken kullandığım fırçalarla ilgili en son yazımı 2013'te yazmışım. Tamamen yenilenen fırçalarımı, hem güncel şeklinde paylaşmak hem de ufak tefek düşüncelerimi ve tavsiyelerimi belirtmek için tekrar yazmak istedim.


Daha önceki "Fırçalarım" yazısından hiç bir eser kalmayan bu ürünlerin arasında en çok Real Techniques makyaj fırçaları ön plana çıkıyor. Türkiye'de de güzellik sektöründe büyük bir patlama yaşayan Real Techniques fırçalar, gerçekten çok iyiler.

Bakalım az ve öz olan fırçalarım nelermiş?


Real Techniques Expert Face Brush: Fondöten uygulaması için kullanılabilecek en güzel fırçalardan biri. Özellikle makyaja yeni başlayanlar için tavsiye edeceğim tek fırça olabilir. Bu fırça fondöten uygulamasının yanı sıra allık ve bronzer uygulamalarında da çok işlevli olarak rahatlıkla kullanılabiliyor.

Real Techniques Stippling Brush: Yine fondöten uygulaması için çok iyi olan fırçalardan biri. Ben fondöten uygulaması için bu fırçayı, bronzer uygulamak için Expert Face Brush'ı kullanıyorum. Likit allık uygulamak için de rahatlıkla kullanabileceğiniz bu fırça, toz allıklarda da harika sonuç veriyor.

Flormar Pudra Fırçası: Uzun zamandır severek kullanıyorum. Real Techniques pudra fırçası ile yenilemeyi düşünüyorum.


Alanında uzman olan bu fırçalar ise göz makyajınızı yaparken büyük kolaylık sağlıyor.

Real Techniques Accent Brush: Göz pınarlarınızı aydınlatmak ya da alt kirpik diplerinize far sürmek için kullanabileceğiniz bir fırça.

Real Techniques Fine Liner Brush: Eyeliner sürerken en kolay şekilde kullanabileceğiniz bu fırçaya merhaba diyin! ^^ Bunun yanı sıra koyu rujlarınızı kusursuz bir şekilde dudak çevrenize uygulamak için de kullanabilirsiniz.

Real Techniques Brow Blush: Sanırım bu fırça takımı içindeki en sevdiğim fırça bu. Kaşlarınızı doldurmak için kullanabileceğiniz bu fırçayla eyeliner bile çekebiliyorsunuz. Aylardır eyeliner çekmediğim için en çok kaşlarımı doğal bir şekilde doldurmak için bu fırçayı kullanıyorum.

Real Techniques Deluxe Crease Brush: Efendimissss... Karıştırma fırçamısssssssss... Gözünüzün katlanma yerine gölgelendirme yapmada, burnunuza kontur uygulamasında ve hatta göz altı kapatıcısını uygulamak için harika bir fırça.

Real Techniques Base Shadow Brush: Göz kapaklarıma farı sürmek için kullanıyorum. Farı dağıtırken de iyi sonuç veriyor.


Bu fırçalar ise en sevdiklerim ve ne zaman seyahat etsem yanıma aldıklarımın başında geliyor.

** 

Daha önce de bahsettiğim gibi, makyaja yeni başlıyorsanız ve hangi fırçayı alacağınıza karar veremiyorsanız, yukarıdaki fırçalara mutlaka şans vermenizi tavsiye ederim. Gratis, Watsons ve anlaşmalı olan kozmetik sitelerinden indirimli zamanlarda bu fırçalara uygun fiyata sahip olabilirsiniz. 


Okuduğunuz için teşekkürler.
Hepinize öpücükler!

Sevgilerimle,


Facebook • Twitter • Bloglovin • Instagram

Snapchat'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , , , , , ,