87. Oscar Ödülleri Kırmızı Halı Geçidi | MLIFE Dergisi

Merhaba!

Bu ay Metro Turizm'in aylık yayını olan MLIFE Dergisi'nin Moda bölümünde ben vardım ^^ Gelin 87. Oscar ödül töreninin kırmızı halı detaylarına birlikte göz atalım!



Yazının ayrıntılı halini aşağıdan okuyabilirsiniz, herkese mutlu bir hafta dilerim!

*************************************************************

Öncelikle herkese merhaba! MLife ailesi aracılığı ile sizlerle buluştuğum için çok heyecanlıyım. Bu ay moda bölümünde 87. Oscar ödül töreni kırmızı halı ayrıntılarına beraber göz atacağız!


Her yıl Şubat ayında başarılı filmlerin taçlandırıldığı Oscar ödül töreninde bu yıl kırmızı halı oldukça heyecan vericiydi.

Los Angeles'ta gerçekleşen ödül töreninden önce herkesin merakla beklediği kırmızı halıda birbirinden ünlü isimler en şık hallerini sergilediler.

Gecenin şık ve rüküş elbiseleri ile 87. Oscar ödül töreni kırmızı halı geçidine gelin birlikte göz atalım!

Şovun bir parçası olan kırmızı halıda gecenin şıklarını belirlemek oldukça zor olsa da, işte favori tasarımcıların elbiselerini en güzel taşıyan ünlüler…


Jennifer Lopez - Elie Saab

Jennifer Lopez gecenin en şık ünlülerinden biriydi. Eleştirmenlerin büyük beğenisini kazanan Jennifer Lopez, Elie Saab tasarımı ile karşımızda. Sade ve doğal görünümlü at kuyruğu ile prensesler gibi gözüken Jennifer Lopez ikinci favorim diyebilirim. En favorimi ise yazının sonunda bulacaksınız.


Julianne Moor - Chanel

Kırmızı halıda bu sene adeta bir beyaz elbise patlaması yaşandı. Sade ve şık bir görünüm elde edilebildiği için bir çok ünlü tarafından tercih edilen beyaz renk abiyelerden biri de Julianne Moore'un Chanel elbisesiydi. Julianne Moore, gecede En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü aldı.

2014 yılında "12 Yıllık Esaret" filmi ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü alan Lupita Nyong, bu sene kırmızı halıda beyaz elbisesi ile parlayan yıldızlar arasında yerini aldı. Lupita Nyong'un elbisesi Calvin Klein imzalı. Bunun yanında Marion Cotillard Christian Dior, Jenna Dewan Tatum ise Dolce&Gabbana tercih eden isimler arasında.


Gwyneth Paltrow - Ralph&Russo

Gwyneth Paltrow, Ralph&Russo elbisesi ile zarif ve şık bir görüntü oluşturdu. Elbisenin omzundaki gül detayı ile bütün dikkati üzerine çeken Paltrow, gerçekten kusursuz gözüküyor.


Emma Stone - Elie Saab

Jennifer Lopez gibi Elie Saab'tan yana tercihini kullanan Emma Ston, zümrüt yeşili elbisesi ile göz kamaştırıyor. Dekoltesi sadece bacak ve sırtta olan bu harika elbise, hafızalardan kolay kolay silinmeyecek.


Açık renkleri biraz kenara bırakalım ve siyahın asilliğini biraz ön plana çıkartalım. Cate Blanchett bu özel gece için elbisesini Maison Margiela by John Galliano'dan yana kullanmış. Boynundaki kolyeyi her ne kadar daha önceki Oscar ödül töreninde gördüysek de siyah ve turkuaz uyumunu kendine yakıştırmış.

Gecenin hayal kırıklıklarından biri benim için Nicole Kidman oldu. Mükemmel fiziğini ve güzelliğini bu soluk renkteki elbise ile gölgelediğini düşünüyorum. Kidman'ın elbisesi Louis Vuitton'dan.

Kariyerinde iyi bir yükseliş yakalayan Anna Kendrick ise nar çiçeği rengindeki elbisesi içinde huzur verici gözüküyor. Kendrick'in elbisesi Thakoon'dan.


Hayranı olduğum Zuhair Murad tasarımlarını görmeye bol bol görmek beni çok mutlu etti. Kırmızı halıda en çok tercih edilen tasarımların başında gelen Zuhair Murad elbiselerinden birini Anna Faris'in üzerinde görüyoruz.

"Grinin 50 Tonu" filmi ile müthiş bir patlama yaşayan Dakota Johnson, omuzu taşlı bir kırmızı elbise ile karşımıza çıkıyor. Saint Laurent'den olanelbisenin bu askı detayı olmasa daha şık olacakmış gibi geldi.

Felicity Jones, Alexander McQueen elbisesi ile taşlı askı detayı nasıl kullanılır bize gösteriyor. Dakota Johnson'a örnek olsun.


Jennifer Aniston, yine tarzından ödün vermeyerek Versace elbisesi ile klasik kullandığı düz saçlarını kullanarak karşımıza çıkıyor.

Givenchy imzalı en beğendiğim elbiselerin arasında yer alan Jessica Chastaini, petrol mavisi rengindeki elbisesi içinde harika gözüküyor. Kızıl saçları ile uyumu muhteşem değil mi?

İşte yine bir Zuhair Murad elbisesi daha karşımızda! Jenna Devan tercih ettiği bu elbisenin içinde çok hoş ve zarif gözüküyor.


Keira Knightley biliyorsunuz ki hamile ve Valentino imzalı bu elbise ile hamile stilini ortaya koymuş.


Scarlett Johanson yeşil Versace elbisesi ile karşımızda. Bu renk ona mükemmel yakışmış fakat boynundaki kolye biraz fazla değil mi? Ama saçlarının yanlarını kazıtarak farklı bir stil oluşturan Johanson'a ne yapsa yakışıyor ve böylece dikkat çekmeyi başarıyor.


Naomi Watts, gümüş ve siyahı bir arada tercih ettiği Armani elbisesi ile demode bir görüntü oluşturuyor.


Rosamund Pike o kadar kusursuz gözüküyor ki, rol aldığı "Gone Girl" dizisindeki canlandırdığı karakteri düşünerek biraz olsun kıskançlığımı azaltmaya çalışıyorum. Pike, kırmızı Givenchy elbisesi için mükemmel gözüküyor. Tek kusuru herkesin de dikkatini çektiği gibi ayaklarının ayakkabı içindeki görüntüsü olmuş.


Zoe Saldana, pudra rengi Versace elbisesi, ten rengine yakışmış fakat yanlış kesim bir elbise modeli tercihinden dolayı birkaç beden geniş gözüküyor.


Bir zayıflayan bir kilo alan Kelly Osbourne, siyah ve dantel detaylı bir Rita Vinieris elbisesi ile geceye katılıyor. Elbisenin içinde ne kadar gülücükler atsa da korkunç ayakkabı seçimini görmezden gelemiyorum.


Rüküşlerle devam ettik, o zaman bir rüküş ünlüyü daha yazımıza davet edelim. Marion Cotillard, üzerine iki beden bol gelen siyah bant detaylı beyaz Dior tasarım elbisesi ile maalesef rüküş ünlüler kervanına katılmış durumda.


Meryl Streep'in gençlere örnek olması gereken stili ile karşı karşıyayız. Yaşına rağmen her zaman şık ve naif olmayı becerebilen Streep, Lanvin takımı ile her kırmızı halıda olduğu gibi 87. Oscar ödül töreni kırmızı halısında da herkesin beğenisini kazandı.


Sansasyoneller kraliçesi Lady Gaga, bu yıl ödül törenin kırmızı halıya adeta bir bomba gibi düştü! Azzedine Alaia'nın tasarımı olan bu prenses kesim elbisesini kırmızı eldivenlerle tamamlayınca Lady Gaga herkesin alay konusu oldu diyebiliriz.


Son olarak yazıyı favorim ile bitirmek istiyorum. Yine bir Zuhair Murad şıklığı ile karşımızda olan Chrissy Teigen "Ben buradayım!" diyor. Elbisenin rengi, tenine uyumu, saçları ruju, küpesi, çantası… Hepsi mükemmel bir uyum içinde. Kesinlikle en sevdiğim stil bu oldu. John Legend'ın aşkı insanı bu kadar güzelleştiriyor demek ki!

Ödülleri ve kırmızı halısı ile yine çok konuşulacak bir Oscar ödül töreni daha böyle geçti. Umarım seneye yine bir kırmızı halı kritiğinde birlikte oluruz! 

**

Okuduğunuz için teşekkürler.
Hepinize öpücükler!
Sevgilerimle,


Facebook • Twitter • Bloglovin • Instagram

Snapchat'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , , , , ,