La Roche Posay Effaclar Duo +


Merhaba! 

Son yazılarımda sürekli bahsettiğim ve severek kullandığım "La Roche Posay Effaclar Duo +" hakkındaki ayrıntılı yazımı sonunda yazıyorum.

Bir süre beklemek istedim çünkü "Önce ve Sonra" fotoğraflamasını yapmak istiyordum. İlk günkü ve bir ay sonrasındaki cildimin durumunu karşılaştırmalı olarak yazının sonunda görebilirsiniz.


Öncelikle La Roche Posay Effaclar Duo + neleri vaat etmiş ve ben neler gözlemlemişim hemen bakalım;

Özellikler
Effaclar Duo akneli cildin 2 önemli belirtisine karşı etken 4 aktif içeriği birleştiren komple bir cilt bakım ürünüdür. Cildi arındırır ve cilt bozukluklarının tekrar oluşmasını önlemeye yardımcı olur. Gözeneklerin tıkanmasına sebep olan ölü hücreleri ciltten uzaklaştırarak gözeneklerin temizlenmesini sağlar.

Faydalar
Akne görünümü hafifler. Cilt daha pürüzsüz ve berrak görünür.


Daha önce ilk olarak sivilce ve sivilce izlerim için L'oreal Skin Perfection Günlük Nemlendirici kullanmıştım. Geçici bir süre memnun kaldım fakat çeşitli nedenlerle tekrar akne problemi yaşamaya başladım. Daha sonra Roaccutane tedavisi gördüm ve cildimde hafif de olsa kızarıklıklar kaldı. Zamanında Skin Perfection'ı iki kutu kullanmıştım ve artık farklı bir ürün kullanmak istiyordum. Kısa bir araştırma ardından La Roche Posay Effaclar Duo +'ya karar verdim.

Bir ay boyunca La Roche Posay Effaclar Duo +'yu kullandım. Aslında etkisini daha üçüncü günden görmeye başladım fakat  belirli bir süre kullanmadan yazmak istemedim. 



Sol tarafta ilk gün, sağ taraf ise birinci ayın sonundaki cildimin durumunu görebilirsiniz. Sağ taraftaki fotoğraf ışıktan dolayı biraz daha kızarık gibi çıkmış ama aslında değil. Sadece izlere dikkat etmenizi öneririm.









Peki La Roche Posay Effaclar Duo +'ı nasıl kullanıyorum?





Dediğim gibi hem temiz içeriğinden dolayı hem de daha önceki kullandığım ürünlerden daha etkili olduğu için, uzun bir süre bu ürünü bakım rutinimden çıkartmayı düşünmüyorum. Hatta yüz temizleme jelim bittikten sonra La Roche Posay'in yüz temizleme jelini almayı düşünüyorum. 

La Roche Posay Effaclar Duo +'yu tüm cilt tiplerinin yanı sıra, özellikle akneye meyilli cilt tipine sahip olan kişilere rahatlıkla tavsiye edebilirim.

Ürünü turuncukasa.com'dan 40 tl'ye temin ettim.

**

Biraz uzun bir yazı oldu, sabrınız için teşekkürler. Hepinize öpücükler!


Sevgilerimle,



Facebook • Twitter • Bloglovin • Instagram

Snapchat'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , , ,