2015 İlkbahar Trendleri | MLIFE Dergisi


Merhaba!

Mart ayında MLIFE Dergisi'nin moda bölümünde 87. Oscar ödül töreninin kırmızı halı detaylarına birlikte bakmıştık. Bu ay ise ilkbaharın gelişini kutlamak amaçlı hangi trendlerin bizi beklediğini birlikte inceleyeceğiz!

Yıl boyunca gerçekleşen moda haftalarında ilkbahar konseptini birçok kez gördük. Diğer sezonlardaki ilkbahar trendlerinin yanı sıra bu sezon farklı görüntüler görmek mümkün.

Gelin 2015 ilkbahar sezonunun trendlerini yakından inceleyelim!

**

İlkbahar demek renklerin ortaya çıkması ve kışın sıkıcılığından kurtulup rengarenk bir sezona merhaba demek! Bu yüzden koyu renkleri bir kenara ayırıp gök kuşağı renklerini dolabınıza eklemeyi unutmamalısınız.


2015 yılı rengi olarak kabul edilen "Marsala" rengini ister abiye kıyafetlerinizde ister günlük elbiselerinizde kullanabilirsiniz.



2015 ilkbahar trendleri arasında canlı renkleri bir arada göreceğiz. Mavi, turuncu, sarı, lila ve nar çiçeği gibi içinizi ısıtacak bu renkler ilkbahar sezonu boyunca karşımıza çıkacak.



Canlı renkler yerine daha soluk renkleri seviyorsanız, "pas rengi" olarak adlandırılan "rust" tonunu, günlük rahat elbiselerde ve ince kumaşlı parçalarda tercih edebilirsiniz. Hatta biraz daha ileri gidip 2015 yaz plaj modası içinde bikinilerde de tercih edebilirsiniz.



Abiye elbiselerin demirbaş rengi olan elektrik mavisi, tabii ki de bu sezonda da karşımıza çıkıyor. Özellikle bahar aylarında yapılan davetlerde ve özel organizasyonlarda elektrik mavisi elbiseniz ile tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

**

2015 ilkbahar trendlerindeki renklerin yanı sıra öne çıkan birçok model ve desen de bizimle birlikte olacak.


Bunlardan bir tanesi olan "avant pop" olarak adlandırılan modasal sanat akımı etkilerini, 2015 ilkbahar modasında bol bol göreceğiz. Avant pop akımı etkisi ile 3D  ve sürrealist şekiller, elbiselerde ve tişörtlerde tercih edilecek.




Son birkaç sezonun vazgeçilmez desenlerinden olan çizgiler ve kare desenleri bu ilkbaharda da popülerliğini devam ettirecek.



İlkbahar modasının kült trendlerinden olan çiçek ve gül desenlerini ise uzun elbiselerde ve ceketlerde göreceğiz.



Yaz mevsiminin gelişini şimdiden kutlamaya başlamak isterseniz, sıcak havayı tropikal desenlerle üzerinize taşıyabilirsiniz.



Günlük stilde tercih edebileceğiniz kot kumaşları ise ceketlerinizde kullanabilirsiniz.



Havaların biraz ısınmasıyla birlikte uzun elbiselerinizi giymeye başlayıp, bohem tarzını üzerinizde yaşatabilirsiniz.



Elbiselerden bahsetmişken gömlek elbise şıklığını göz ardı etmek olmaz. Eğer hem klasik hem de spor şıklığı tercih ediyorsanız, gömlek elbise trendi tam size göre!

**




2015 ilkbahar saç trendleri arasında; arkaya doğru taranmış saçlar, tepede sıkı topuzlar ve dağınık saç örgülerini görebiliyoruz. Makyajda da ilkbaharın renklerini görmek mümkün. Renkli eyelinerlar, leylak rengi far seçimleri,  dumanlı göz makyajları, etkileyici kirpikler, tutkulu kırmızı dudaklar ve favorim olan cherry berry rengindeki rujlar 2015 ilkbahar trendleri arasında yer alıyor.

**

İlkbaharın heyecanını şimdiden yaşamaya başladığımız bugünlerde dikkat edeceğiniz bu trendler ile dolabınızı doğru bir şekilde doldurmaya başlayabilirsiniz! Tekrar görüşmek üzere, hoşça kalın!



Okuduğunuz için teşekkürler.


Sevgilerimle,


Facebook • Twitter • Bloglovin • Instagram

Snapchat'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , , , , ,