Tavsiye: Batı Sezer Parfüm Shop


Merhaba!

Çok severek kullandığım Batı Sezer parfümleri ilgili düşüncelerimi belirttiğim bir yazı ile buradayım.


Doldurma parfümde tercihlerim hep D&P ve Loris oldu. Bundan yıllar önce en yakın arkadaşım Batı Sezer'den aldığı parfümü bana hediye ettiğinde, kendi parfümüme tekrar aşık oldum diyebilirim. Çünkü bire bir aynı kokuyordu. Tabii Balıkesir'de Batı Sezer Parfüm olmadığı için tekrar alamamıştım. İnternet sitesinden de almak o zamanlar çok zordu. Bu yüzden uzun süre diğer markaları kullanmak zorunda kaldım.


En son Ankara ziyaretimde hemen Kızılay'daki Kök Çarşısı'nın alt katında bulunan Batı Sezer Parfüm şubesine gittim.

Aldığınız parfüm o anda hazırlanıyor ve ne zamana kadar kullanabileceğinizi gösteren tarihin ve isminizin olduğu özel bir sticker parfüm şişesine yapıştırılıyor. Parfümü alırken bilgileriniz sisteme kayıt ediliyor. Eğer unutursanız sadece isminizi söyleyerek parfümünüzü tekrar alabiliyorsunuz. Kısacası fiyat/performans açısından çok iyi. Hem kişiye özel olması, şişenin şıklığı, hem de harika kalıcılığı ile en sevdiğiniz parfüm olacağına eminim.


Fiyat olarak ise 100 ml'si 50 .


Benim parfümüm de o an Batı beyin ellerinden hazırlanarak çıktı. Şu an kullanmaya bile kıyamıyorum. Özellikle Ankara'da olanlara önemle tavsiyemdir ^_^

**

Okuduğunuz için teşekkürler, bir sonraki yazıda görüşmek üzere!



Sevgilerimle,


Facebook • Twitter • Bloglovin • Instagram

Snapchat'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , , , , ,