Essence 06 Satin Mauve Dudak Kalemi & Essence 06 Barely There! Ruj


Merhaba!

Kylie Jenner'ın sırrını ifşa etmeye geldim!

Bu yüzden aylardır bayılarak kullandığım bu ikili ile buradayım. 


Kış ayından beri bir Kylie Jenner rujları furyası aldı başını gidiyor. Fakat ne güzel de bir renk. Düştü gönlümüze... Kylie yüzünden bir çok markanın bir çok rengini denemek zorunda kaldık. Gereksiz alınanlar oldu, rengi tutmayanlar oldu, üzüldük.

Ama Mine'niz size en uygun fiyatlı olan markadan, Essence'den müthiş ikiliyi yakaladı ve sizinle paylaşmaktan gurur duyuyor.


Eskiden Essence'den çok fazla alışveriş yapmazdım. Daha sonra beğendiğim ürünleri oldu. Özellikle göz ve dudak kalemleri öne çıktı. Bu sefer de Essence standlarını dolu göremedik. Blogumu takip eden bir takipçim sayesinde gözüm açıldı ve Kozmela.com sayesinde bu ikiliye ulaşabildim.

Kalbim "At on tane dudak kalemini Mine sepete, arama bir daha" diyor, mantığım "Kredi kartını düşün" diyor. Tabii mecburen mantıklı düşünerek, bir dudak kalemi bir ruj ikilisiyle alışverişimi tamamladım. Nasılsa artık adres belli.


Aslında Kylie Jenner rujuna sahip olmanız için Essence 06 Satin Mauve Dudak Kalemi yeterli. Fakat "dudaklarımı çok kurutur" -ki kurutmuyor- diye düşünürseniz Essence Barely There! Ruj ile bu dudak kalemini tamamlayabilirsiniz.




Böylece hem kalıcı hem de harika bir gül kurusu renginde ruj elde edebilirsiniz.


Ürünlerin Kozmela.com'daki direk linklerini aşağıdan bulabilirsiniz;
Essence 06 Satin Mauve Dudak Kalemi
Essence 06 Barely There! Ruj

**

Şimdi rahatça uyuyabiliriz. Hoşça kalın.


Sevgilerimle,


Facebook • Twitter • Bloglovin • Instagram

Snapchat'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , , , , , , ,