Essence Soo Glow! Krem Aydınlatıcı


Merhaba!

Kozmela.com alışverişi yazımdan sonra merak uyandıran Essence Soo Glow! Aydınlatıcı hakkında bir çok yorum ve istek geldi. Ben de bu yüzden yazıyı öne aldım. Bütün ayrıntıları ile yazmak istedim. Çünkü ben bu aydınlatıcıya ba-yıl-dım!


Aydınlatıcının kremsi olması benim için on puan değerinde. Çünkü The Balm Mary-Lou Manizer Aydınlatıcım kırıla kırıla yok oldu ve "off şimdi yenisini alacağım, yine kırılacak" diye düşünürken, bu Essence'in aydınlatıcısını keşfettim. Kremsi bir yapıda olduğu için tozutmuyor ve yere düştüğünde de kırılmıyor :') Bu yüzden tatil makyaj çantasında yerini çoktaaan buldu.


Bu aralar biliyorsunuz ki "Strobing" trendi var. Yani yüzünüze gölgeleme (kontürleme) yapmadan sadece aydınlatıcı kullanarak daha sağlıklı ve daha bakımlı bir görünüm kazanılması amaçlanıyor. Essence'in bu aydınlatıcısı ile bunu kesinlikle yapabilirsiniz. Ağır bir yapısı yok. İster stippling brush, ister expert brush ile rahatlıkla uygulayabiliyorsunuz. Ben parmaklarımla uygulamayı daha çok sevdim. Sürünce o kadar doğal duruyor ki, The Balm'ın pabucunu cidden dama atabilirim.

Ürünü istediğiniz gibi yoğunlaştırabiliyorsunuz ve gördüğünüz gibi kalıp gibi durmuyor. Cildiniz ile bütünleşiyor. Bu fotoğrafı çekerken özellikle yüzümde makyaj olmamasına dikkat ettim ki, sadece bu ürünle bile ne kadar güzel bir görünüm elde ettiğimi görebilin diye.


Essence'in aydınlatıcısını sürekli The Balm'ın aydınlatıcısı ile karşılaştırıp durdum. O yüzden yan yana görünümlerini de sizlere göstermek istedim. Ayrıca diğer alternatiflere de değinmek istedim.

The Balm'ın aydınlatıcısı daha altın tonlarında. Essence ise kırık beyaz renginde.

essence-soo-glow-aydinlatici

Essence Soo Glow! aydınlatıcısı Nars'ın Albatross aydınlatıcısına muadil olarak gösteriliyormuş. Fotoğrafı ise şu blogtan aldım. Bu ikilinin daha ayrıntılı karşılaştırmasını oradan okuyabilirsiniz.


essence-soo-glow-aydinlatici

"Ben The Balm Mary-Lou Manizer aydınlatıcımdan vazgeçmem, ama muadili olanına da bir göz atarım." diyorsanız, o zaman sizi Essence Metal Glow Aydınlatıcı'ya yönlendiriyorum. Yine internetten aldığım bu fotoğrafın sahibi olan yazıyı da hemen buraya bırakıyorum.

**

İki gündür kullanmadan edemediğim Essence Soo Glow! Aydınlatıcı şimdiden favorilerim arasına girdi. 10 tl'lik bir fiyata göre gösterdiği performans gerçekten alkışı hak ediyor.

Eğer Essence standlarında bulamazsanız -ki ben dolu olduğunu bile görmedim- Kozmela.com'dan hemen sipariş verebilirsiniz.

**

Eğer uygun fiyatlı, tozutmayan, cildinize sabitlenen bir aydınlatıcı istiyorsanız, mutlaka tavsiye ederim. Sizin yorumlarınızı ve düşüncelerinizi de çok merak ediyorum.

Okuduğunuz için teşekkürler!

Sevgilerimle,


Facebook • Twitter • Instagram

Snapchat'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , , , , , , ,