Yeni Yazı Dizisi: Gezi Günlüğü


Merhaba!

Şu an çok heyecanlı olduğum bir yazı dizisine başlamış bulunmaktayım! Sizlere söz verdiğim gibi, yurt dışındaki bir dönemlik eğitimim süresince gezdiğim yerleri sonunda yazmaya başladım!

Gerçekten çok heyecanlıyım ve inanın nereden başlayacağımı bilemiyorum. Öncelikle bu maceraya nasıl bulaştım, bundan biraz bahsedeyim:

Çoğunuzun bildiği gibi yüksek lisans yapıyorum. Şimdiye kadar bir kaç sefer Erasmus yapma girişimim oldu fakat ailemin tek çocuğu olunca, pek bu konuda istekli olmadılar. Yüksek lisans'a başlağımda ise böyle bir şansım olduğunu 2. dönemimde öğrendim ve bu sefer hakkımı kullanmak istedim. Hayatımda verdiğim en güzel kararlardan biri olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.

Kampüsteki yurt odamın penceresinden bir manzara ❤️

2015 Mart ayında başvurularımı yaptım, sınav ve mülakattan geçince Erasmus yapmaya hak kazandım ve okulumun anlaşmalı olduğu "Jozef Pilsudski University of Physical Education in Warsaw"ın bir dönemlik öğrencisi olmuş oldum. -buradan Lehçe'ye selamlar...-

Kampüse giriş.
Bu süreçte blog'a bir kaç yazı yazabildim, sonrasında çok yoğun bir döneme girdiğim için hiç ilgilenemedim. Snapchat'te paylaşım yapmaya çalıştım, ne kadar sizlere ulaştırabildiğimi bilmiyorum ama bunların acısını çıkartacağız ^.^ 

17 Eylül 2015 - 28 Ocak 2016 tarihleri arasında Varşova'daydım. Bu süre boyunca, bol bol okula gidip hafta sonlarımızı da minik gezilerimiz ile taçlandırdık. Bu dönemde toplam 10 ülke, 15 şehir gezmiş oldum. 

Amsterdam
Berlin
Bratislava
Brugge
Brüksel
Budapeşte
Gdansk
Göteborg
Krakow
Mechelen
Prag
Varşova
Vilnius
Viyana
Wroclaw

Bu şehirler ile ilgili yazılarımı yazdıkça yukarıdaki isimlerinin üstüne linklerini ekleyeceğim. Böylece hepsini bir arada takip edebilirsiniz. 

Kültür ve Bilim Sarayı, Varşova

Gezilerimiz boyunca edindiğimiz tecrübeler, paylaştığımız anılar, gördüğümüz yerler, hissettiğimiz o duygular mükemmeldi. Hayatıma harika insanlar kattım, bunun için çok şanslıyım. 

Yurdun mutfağından.

Bu yol benim için apayrı bir maceraydı, her adımı ile... Güzel başladı, güzel devam etti ve maalesef bitti.

20 GB'lık gezi klasöründen hangi fotoğrafı seçeceğimi, ne yapacağımı hiç bilmiyorum fakat bu yazı dizisine Prag ile başlamaktan gurur duyarım! ^.^

En yakın zamanda Prag yazısı ile burada olacağım. Şimdiden iyi okumalar. Umarım beğenirsiniz. Sorularınızı, düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bırakmayı unutmayın! ❤️


Sevgilerimle,


Facebook • Twitter • Instagram

Snapchat'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , , , ,