Yeniler, Bitenler & Çöpe Gidenler | Şubat 2016


Merhaba!

Bir süredir biriktirdiğim yeni aldığım ürünleri, çöpe gidenleri ve bitenleri sonunda Şubat ayı yazısı içinde topladım ve sizlerle paylaşıyorum. ^.^



YENİLER


Head & Shoulders Şampuan ve Saç Kremi: Bu ikiliyi seviyorum. Özellikle nemlendirici bakım serisi ile saçlarıma nem kazandırdı. (Son bir kaç gündür de Pantene kullanıyorum, verdiği parlaklığı özlemişim, bunlar bitsin, Pantene'e dönüş yapacağım)

BeeBeauty Duş Jeli: Gratis'in kasadaki indiriminden bu iki duş jelini aldım. Bir alana bir bedava olması lazım.

Got2B Kuru Şampuan: Varşova'dayken Batiste XXL Kuru Şampuan almıştım, fakat dönerken çantamda unuttuğum için havaalanında atmak zorunda kalmıştım. Batiste XXL Kuru Şampuan'dan çok çok memnundum. Got2B Kuru Şampuanı ise Gratis'te denk geldiği için o an aldım ama hiç beğenmedim. Batiste'nin o kalitesinden sonra bu ürün hiç hoşuma gitmedi. -Batiste'yi yurt dışında 15 TL gibi bir rakama alıp, burada 32 TL olduğunu görünce bildiğiniz şok oldum, şaka gibi.-


Purederm Snail Hücre Aydınlatıcı Çok Aşamalı Bakım Maskesi: En sevdiğim yüz maskelerinden olan bu ürünü de yedeklemek istedim. Ayrıntılı yazısını buradan okuyabilirsiniz.

Siyah Nokta ve Kir Temizleyici Burun Bandı: Gerçekten yaygarası kopartıldığı kadar varmış. Bir kaç markanın burun bandını denemiştim ve sonuç hüsran olmuştu. BİM'de çok komik bir fiyata bulabileceğiniz bu ürünü mutlaka, alın, aldırın, stoklayın. Sonuçtan çok memnunum. Burun üzerideki tüm siyah noktaları ve kirleri gerçekten alıyor ve size parlak, temizlenmiş bir burun kazandırıyor :')


Bendeki bu tarak merakı nereden geldi bilinmez fakat, saçlarımı kabartmak amacıyla elime geçen bu 1-2 TL'lik ince tarağı da sepetimden mahrum bırakmadım. Yanında da yüz temizleme jelim ile birlikte kullandığım yüz fırçasını aldım. Gri tonlarındaki -taş rengi dediğimiz- ojem bittiği içinse Pastel'in Nude serisinden "Buff" rengini aldım.


Yine aylar sonra Watsons'a gitme şansım oldu ve içeri girer girmez hemen en favorim saç maskelerinden olan Watsons Ballı Saç Maskesi'ni aldım.

Garnier Makyaj Temzileme Suyu'm bittiği için yenisini aldım. Yine bittiği için Garnier yüz temizleme jelimi ve Nivea med protection lipbalmımı yeniledim. 

En merak ettiğim ise ilk defa deneyeceğim Pure Beauty BB Krem oldu. Bakalım beğenecek miyim? ^.^ 


BİTENLER & ÇÖPE GİDENLER


Bu saç boyası sanırım bir yıl öncesinden yollanmıştı bana, kullanmadığım için kenarda beklemesine de gerek yok dedim ve çöpe yolladım. Bunun yanında yine bana gönderilen ve uzun süredir beklediğinden kullanım süresi geçtiği için deneme boyundaki bu kremleri de attım.

Bioderma H2O Makyaj Temizleme Suyu'm bitti ve yukarıda gördüğünüz gibi dönüşümlü olarak kullandığımdan Garnier'in ürününü aldım. 

Got2B Kuru Şampuan düşmanımın başına gelmesin, ne diyeyim... Çöpe. Kaşlarımı tararken kullandığım eski Maybelline Black Drama rimelinin fırçası ve kirpiklerimi pek kıvırmadığımdan dolayı artık beklemekten eskimiş olan kirpik kıvırıcısını da çöpe attım.

Orada minik bir deneme boyu Avon'un ruju var. Bu rujun mutlaka originalini de alacağım. Ayrıntılı yazısını buradan okuyabilirsiniz. 

Oje de eskidiği için çöpe gidenler arasında...



Garnier Yüz Temizleme Jeli ve Nivea Lipbalm bittiği için çöpe gitti. The Balm Makyaj Bazı ve Missha BB krem neredeyse bitmek üzere, çok üzülerek onları da çöpe yollayacağım :'(

**

Benim yeniler, bitenler ve çöpe gidenler yazım bu kadardı. Okuduğunuz için çok teşekkürler, bir sonraki yazıda görüşmek üzere!


Sevgilerimle,


Facebook • Twitter • Bloglovin • Instagram

Snapchat'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan" 


Etiketler: , , ,