Aliexpress Alışverişi - 1. Kısım


Merhaba!

Yazmaktan çok keyif aldığım bir konu ile karşınızdayım. Tabii ki de alışveriş! Eskiden "amaan uğraşamam" dediğim şeyin şu an kulu ve elçisi oldum. Aliexpress batağındayım. Gördükleriniz bu alışverişimin daha 1. kısmı.

Türkiye'de beğendiğim şeyleri Aliexpress'te çok çok çok ama çok uygun fiyata bulduğum için, biraz da beklemeyi göze alarak olayı mutlu sona bağlıyorum. Bu yüzden son zamanlarda sık sık bu siteden alışveriş yaptım. Eğer isterseniz, nasıl alışveriş yapıldığını, nelere dikkat edilmesi gerekildiğini anlatan bir yazı da yazabilirim.


O zaman Aliexpress'ten aldığım ürünler nelermiş, gelin hemen bakalım:


Bu oval fırça hakkında ayrıntılı bir yazı yazmıştım. 3 haftada elime geçti. Fiyatı ve ayrıntılı fotoğrafları ise burada.


Telefona takabildiğiniz bu lensler ise üç haftada elime geçti.


"Spor yaparken telefonunuzu nereye koyacağını şaşıranlar derneği"ne hoş geldiniz. Artık koşarken telefonu yerden toplamaya son! Telefonuzu bu aparatın içine koyuyorsunuz ve kolunuza takıyorsunuz. İşte size kökten çözüm. Bu ürün 2.55 $ ve 25 günde elime geçti.


Aldığıma en çok memnun kaldığım ürünlerden biri ise bu gözlük oldu. Kaliteli çıktığı için çok sevindim.  Gözlüğün fiyatı sadece 7 $ ve 18 günde elime geçti.


Arabayla seyahat ederken telefonu koyacak yer bulamıyordum. İşimi kolaylaştırsın diye bu telefon tutucuyu aldım. Gerçekten çok sağlam ve kaliteli. 18 günde elime geçti.


Bir başka sağlam ve kaliteli çıkanlardan biri de bu tripod oldu. Bacaklarından dolayı ahtapot tripod da deniliyor. Her yere rahatça tutturabiliyorsunuz. Telefonu da çok sağlam kavrıyor. Düşme tehlikesi yok.  En uzun sürede gelen bu ürün oldu. 2 ayda elime geçti. Sanırım ürün dağıtımı geç başladı o yüzden. Satan kişiyle mesajlaştığımda da çok yardımcı oldu. Bir sıkıntı olmadı.


Biz burada telefon kaplarına boşuna para veriyormuşuz. İnanın şu kap burada satılan 60-70 TL'lik kaplar ile aynı kalitede. Çok sağlam. Çok severek kullanıyorum. Elime 1 ayda geçti.

**

Sonuç olarak; şimdiye kadar Aliexpress.com'dan aldığım tüm ürünlerden çok memnun kaldım. Ürünlerin ayrıntılı fotoğraflarını ve fiyatlarını linke tıklayarak daha rahat ve ayrıntılı görebilirsiniz. Aliexpress alışverişimin 2. kısmını ise diğer ürünler geldiğinde yazacağım.


Okuduğunuz için teşekkürler!

Sevgilerimle,


Facebook • Twitter • Bloglovin • Instagram

Snapchat'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , , , , ,