Aydınlatıcı Önerileri

Aydınlatıcı Önerileri

Merhaba!


Bu yazıda aydınlatıcı avımın ayrıntılarını okuyacaksınız.

Alternatif aydınlatıcı araştırmasına The Balm Mary-Lou Manizer Aydınlatıcısı'nın cep yakan fiyatı yüzünden başladım diyebilirim. Evet çok uzun bir süre kullanabiliyorsunuz, ama daha ilk düşmesinde parçalandığı için yarısını bile kullanamadığımdan, alternatif olabilecek ürünlere yöneldim.

Aydınlatıcı Önerileri

İlk denemem Essence Soo Glow! Aydınlatıcı ile olmuştu. Gördüğünüz gibi baya bir kullandım. Bitinceye kadar en sevdiğim aydınlatıcı olarak devam edecek. Elimdeki tek kremsi yapıdaki aydınlatıcı bu. Renk olarak diğer iki ürünün karışımı diyebilirim. Ne tamamen altın rengi, ne de beyaz... Tam kararında.

Diğer aydınlatıcı olarak kullandığım ürün ise Flormar Dörtlü Göz Farı. 401 numaralı far paleti içindeki en açık renkli olan farı kullanıyorum. Bu üç üründen en altın yansımalı olan aydınlatıcı bu. Kesinlikle sim yok.

Bir diğeri ise Wet n Wild Sweet as Candy Far Paleti'ndeki en açık renk. Bu ürün için renk olarak "en beyaz" diyebilirim.

Aydınlatıcı Önerileri

Yukarıdaki fotoğrafta ise üç ürünün efektsiz halini görebilirsiniz. Simli olmayan, gün boyu cildinizde kalan, uygun fiyatlı aydınlatıcı arıyorsanız, bunlar tam size göre.


Şimdi gözüm Essence'in 19 ve 08 numaralı farlarında ^.^ 

Sizin aydınlatıcı olarak kullandığınız ürünler var mı?

**

Okuduğunuz için çok teşekkürler. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Sevgilerimle,


Facebook • Twitter • Bloglovin • Instagram

Snapchat'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"



Etiketler: , , , , ,