Babil.com Kitap Alışverişi | Nisan 2016


Merhaba!

Uzun zamandır kitap alışverişlerim ile ilgili yazı yazmadığımı fark ettim. En son kitap alışverişi yazımı Ocak 2015'te yazmışım. Bu son yaptığım alışverişi ise sizlerle paylaşmak istedim. 

Babil.com'dan alışveriş yapmasını seviyorum, hem kaliteli  hem de çok uygun fiyata kitaplar bulabiliyorsunuz.

Aslında alınacaklar listemde -yazıyla altmış, rakamla 60- çok fazla kitap var. Hiçbirini ayırt edemiyorum, hangisini alsam diye kafaları yiyorum. O yüzden ani alışverişler yapmaya başladım. Hazır sepete atmışken alayım bitsin kafasıyla bu sefer bu üç kitabı aldım.


Yaratıcı Yazarlık - Can Akkiriş: Bu kitabı Pucca'nın Snapchat'inde görmüştüm. Yazarlık anlamında daha ciddi şeyler okumak istiyordum, ben de fikir edinmek amacıyla önerdiği için bu kitabı aldım. Çok merak ediyorum.

Mükemmeliyetçi Kişilik - Zehra Erol: Kendimi mükemmeliyetçi biri olarak tanımlıyorum. Bunu "her şeye bir eleştiri yapan" değil de, "bir şeyin en iyisini yapmaya çalışmak" tarafından baktığım için bir tık daha şanslı hissediyorum kendimi. Biraz daha derinlere inmek içinse önerilen kitaplardan biri olan bu "Mükemmeliyetçi Kişilik" kitabını aldım.

Lügat 365 - Bazı Kelimeler Çok Güzel: Artık bu kitabı bilmeyenimiz yok. En başta Lügat365 Instagram hesabı ile hayatımıza girdi ve çok sevilince de kitap haline geldi. Herkesin kütüphanesinde bulunması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum. Çocuklarımıza, torunlarımıza hediye edebileceğimiz, üzerine çok iyi çalışılmış bir eser.


Tabii ki de her zamanki gibi, aldığım kitapların yanında Babil.com'un minik sürprizleri de vardı.


Blog'a eklemeyi unuttuğum üç kitap alışverişim var. Onları da toplu olarak bundan bir kaç yazı sonra paylaşacağım. "Bunları da okumalısın Mine!" dediğiniz kitap varsa önerilerinizi mutlaka bekliyorum.

**

Okuduğunuz için çok teşekkürler. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Sevgilerimle,


Facebook • Twitter • Bloglovin • Instagram

Snapchat'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , , , , ,