Gratis ve Watsons'tan Ne Alınır?


Merhaba!

Uzun zamandır aklımda tasarladığım bu yazıyı sonunda yazıyorum. Eğer makyaja yeni başlayanlar neler almalı ya da Gratis & Watsons indirimlerinde ne alsam diye düşünüyorsanız bu yazı sizin için naçizane bir rehber olacaktır.

Belki de Mine'nin gelmiş geçmiş tüm favorileri de diyebiliriz ^.^ Adını siz koyun.

Ürünler ile ilgili -yazısını yazmışsam- yazılara isimlerinin üstüne tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Hadi başlayalım!


Essence ve Wet n Wild Rujlar:  Doğal tonlarda bir ruj arıyorsanız Wet n Wild Bare it All rujunu kesinlikle öneririm. Bunun yanı sıra güzel bir kırmızı ruj istiyorsanız, tek önerim; Loreal Eva's Pure Red Ruj.

Yine dudak kalemlerini de ruj gibi kullanabilir ve tüm dudaklarınıza uygulayabilirsiniz. Bu benim en çok yaptığım şey. Emily, Flormar ve Essence'in dudak kalemlerini bu yüzden çok seviyorum. Özellikle Essence Satin Mauve dudak kalemini mutlaka stoklamalısınız.

Bonus: Rimmel Scandaleyes Nude göz kalemini hem gözlerinizi daha canlı ve uyanık göstermek için göz içine kullanabilir, hem de kırmızı ruj gibi zor rujları sürdükten sonra dudak çevrenizi daha temiz göstermek için kullanabilirsiniz.


Gelelim saç bakımına. Bir çok ürün var ama ben en sevdiklerimi sizin için ayırdım.

Watsons Ballı Saç Maskesi: Bu benim en sevdiğim saç maskelerinden. Bittikçe alıyorum. Uygun fiyatlı olduğu içinse cebinize dost bir ürün. Kokusu muhteşem. Saçlarınıza verdiği yumuşaklık ve parlaklık ise harika.

Elseve Mucizevi Saç Bakım Yağı: Artık duymayan kalmadı. İndirimli indirimsiz saç bakımınız için tercih edebileceğiniz bu ürünü iki güzellik marketinde de bulabilirsiniz.

Batiste XXL Kuru Şampuan: En sevdiğim kuru şampuan markası. Bundan başka bir markaya para vererek zarara girmenize gerek yok. Evet biraz pahalı ama indirim zamanında denk getirirseniz tadından yenmez.


Yüz bakımı için sizlere önereceğim ürünler ise;

Garnier Arındırıcı Peeling: Makyajımı bu arındırıcı peeling ile çıkarıyorum. Minik bir miktar ile bütün makyajım rahatlıkla çıkıyor. Başka bir ürün kullanmama gerek kalmıyor.

Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu: Eğer ağır bir göz makyajı yaptıysam önce bu ürün ile göz makyajımı çıkartıyorum daha sonra arındırıcı peeling ile yüzümü yıkıyorum.

Pierre F Estheticians Formula Gentle Peel Off Mask: Haftada bir cildime uyguladığım bir maske. Gratis'te bulabiliceğiniz en güzel maskelerden. Özellikle "Kullandığım Yüz Maskeleri " yazımdaki ürünleri kesinlikle almanızı öneririm.


Pure Beauty BB Krem: Watson'ta bulabileceğiniz en uygun fiyatlı ve en güzel BB kremlerin başında geliyor. Missha BB kremden sonra severek kullandığım tek ürün. Şiddetle tavsiye edilir. Eğer fondöten almak istiyorsanız Loreal'in fondötenlerini tek geçerim.

Rimmel Ürünleri: Yine Watsons denince akla ilk gelen markalardan biri Rimmel. Özellikle pudrası çok seviliyor. En iyi pudralardan. Hatta uygun fiyatlılarda en iyisi. Makyaja yeni başlayanlar için ideal. Ben de bittikçe kullanıyorum.

The Balm Ürünleri: Gratis = The Balm. Evet fiyatları biraz yüksek ama indirimli dönemde çok güzel ürünler elde edebilirsiniz. Allıkları ömürlük, ünlü bronzer Bahama Mama ise kaçırılmaması gereken ürünlerden. 

Highlighter: The Balm Mary Lou Manizer'ı  highlightlerin annesi olarak kabul ediyorum. Uygun fiyatlı bir ürün isterseniz; Essence Soo Glow! Aydınlatıcı'yı ya da Essence 08 numara farı tercih edebilirsiniz. "Aydınlatıcı Önerileri" yazımda ise tüm uygun fiyatlılar mevcut.

Loreal True Match Kapatıcı: Fondötenini akneli cildim olduğu zamanlar bayılarak kullanmıştım. Şu an ise kapatıcısını bayılarak kullanıyorum. İlk başlarda çok sevememiştim ama kullanmasını bilince harika bir ürün.


Göz makyajınız için alabileceğiniz temel ürünler ise -bence- bunlar:

Maybelline Gel Eyeliner: Eyeliner çekmeye yeni başladıysanız bu jel eyeliner tam size göre. Kesik uçlu bir fırça ile çok rahat kullanabileceğiniz bir ürün.

Maybelline Master Precise Likit Eyeliner: Yok ben jel eyeliner ile uğraşamam derseniz, yine kullanımı çok çok kolay olan incecik bile çekebileceğiniz bu likit eyelinerı şiddetle tavsiye ediyorum.

Maybelline Lash Sensatinal Rimel: Kullandığınız bütün rimelleri unutun ve bir kere bu rimele şans verin. Başka bir şey demiyorum.

Maybelline Go Extreme Rimel: Lash Sensational rimelden sonra tavsiye edebileceğim 2. rimel kendisi. 3.sü ise Maybelline Black Drama'dır. Bu üçünden istediğinizi alabilirsiniz.

Farlar: Göz makyajının vazgeçilmez ürünlerinden biri de tabii ki de farlar. Wet n Wild'ın far paletleri ve -fotoğrafını çekmeyi unuttuğum- Maybelline Color Tattoo farlara mutlaka göz atın.


"Peki biz bu makyaj ürünlerini ne ile uygulayacağız Mine?!" derseniz Real Techniques fırçalarını mutlaka almanızı öneririm. Ama başlangıç için biraz pahalı ürünler olduğundan Eklips fırçalarını tercih edebilirsiniz.

**

Hem makyaja yeni başlayanlar için güncel önerdiğim ürünleri hem de Gratis & Watsons'tan ne almalıyım diyenlere rehber olabileceğini düşündüğüm bu yazının da sonuna geldik.

Umarım beğendiğiniz bir yazı olmuştur. Sizin önerdiğiniz ve "gratis ve watsons indiriminden muhakkak alınması gerekenler" olarak gördüğünüz ürünler varsa mutlaka yorum kısmına yorumunuzu bırakın ^.^


Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Sevgilerimle,


Facebook • Twitter • Instagram

Snapchat'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , , , , , ,