Aliexpress Alışverişi: Mayo & Bikini


Merhaba!

Daha önce iki Aliexpress alışverişimi sizlerle paylaşmıştım. O yazıdakiler hariç daha bir sürü gelen ürün oldu ama şimdi asıl konumuz deniz, kum, güneş... Yani mayo ve bikiniler ^^ 


Aliexpress'ten gelen elimde olan bu mayo ve bikinileri tek bir konu altında birleştirip halletmek istedim. Diğer gelenleri ise en kısa zamanda fotoğraflayıp blog'a ekleyeceğim. 


Bu mayoyu bayılarak aldım. Kalite olarak çok iyi çıktı. Sanırım satıcılar tarafından şanslıyım. Biraz iddialı bir model ama çok hoş duruyor. Almak isterseniz benim sipariş verdiğim adresi; şu.


İkinci bayılarak aldığım bikini ise bu oldu. Desenleri o kadar güzel ki ♥ Yüksek belli olmasından dolayı da bel bölgesini çok güzel toparlıyor. Ba yıl dım. Sipariş için; burada.


En kısa zamanda giymek istediğim mayo! ♥ Sırt dekoltesi çok güzel. Yan tarafları biraz bol geldi, toparlatacağım. Satış sayfası ise burada.


Instagram bikinisi gelmiştir! :D Bunu ben almadım. En yakın arkadaşım Öznur'a da Aliexpress hastalığını bulaştırdığımdan beri o da alışveriş yapmaya başladı. Bu bikiniden yanlışlıkla iki kere sipariş vermiş, birini bana hediye etti. Teşekkürler karrşim 

Son iki mayo Aliexpress'ten değil ama 2016 sezonunda giydiklerimi göstermek amacıyla eklemek istedim. Özellikle mavi renkli olan çok sorulmuştu çünkü ^.^




Bu iki mayo Koton'dan. Ama en sevdiğim tabii ki de hem renginden hem de önündeki baskısından dolayı mavi renk olan 

Evet benim 2016 yaz sezonu için yaptığım mayo ve bikini alışverişim bu kadardı. Giydiklerimi çok severek kullandım, daha giyemediklerim içinse tatilimi bekliyorum!

**

İlk iki Aliexpress alışverişinin yazısını okumak isterseniz aşağıdaki bağlantılara tıklayabilirsiniz;
Aliexpress Alışverişi - 1. Kısım
Aliexpress Alışverişi - 2. Kısım

**

Okuduğunuz için teşekkürler! Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.



Sevgilerimle,



Facebook • Twitter • Bloglovin • Instagram

Snapchat'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , , , , , , ,