* Batı Sezer Parfüm Shop | Discovery Set



Hazır burnumu parfüm koklamaktan kaybetmişken kahve çekirdekleri arasından çıkıp yazıma başlıyorum. İki gündür parfüm kokla, kahve çekirdeği kokla, tekrar parfüm kokla rutinindeyim ve bunun sebebi Batı Sezer Parfümleri tabii ki de...


Bundan 1,5 yıl önce Batı Sezer Parfümleri ile ilgili bir yazı yazmıştım ve ne kadar memnun kaldığımı belirtmiştim. Hatta Ankara'ya çok sık gidemediğim için her zaman alamadığımdan da yakınmıştım. Gerekli ayrıntıları o yazıdan bulabilirsiniz.


Artık ben bu üzüntümü sineye çekip hayatıma devam ederken bir süre önce Batı bey benimle iletişime geçti ve yazdığım yazıdan dolayı naçizane teşekkür etmek için Discovery Set'lerinden bana yollamak istediğini belirtti. Tabii ki de büyük bir mutlulukla kabul ettim. Böylece severek kullandığım ve yeni keşfettiğim ürünleri sizlerle paylaşabilme şansım oldu.


Batı Sezer Parfüm Shop'tan tekli parfümler dışında set şeklinde parfümler de alabiliyorsunuz. Bunlar; Travel Set, Big Set, Middle Set, Night Set, Gift Box ve Discovery Set.

Bu yazımda ise bendeki Discovery Set'i inceleyeceğiz.


Discovery Set'in içinde 3 ml'lik 4 adet parfüm bulunuyor. İstediğiniz parfümü seçebiliyorsunuz. İster şubeden, ister internet sitesinden bu setleri alabilirsiniz.


Batı bey o kadar nazik ki, birçok tester ürünü yolladı. Öncelikle yıllardır kullandığım Chanel Chance serisi hazırlandı. Chloe serisini çok merak ettiğim için 2. kutu ise o seri ile hazırlandı. 3. kutu için "Batı bey sizin zevkinize güveniyorum" dedim ve 3. kutu da böylece ortaya çıktı.


Bu arada unutmadan parfümlerin hepsi Sağlık Bakanlığı standartlarına göre hazırlanıyor.

Gelelim bu üç kutunun içindekilere;



▪ Chanel Chance: Artık dillendirmekten dilimde tüy bitti ama yine yenileyeyim; en az 10 yıldır kullandığım bir parfüm. Kokladıkça yaşadığımı hissediyorum. Benim için "kadın gibi kadın" kokusu.

▪ Shiseido Ever Bloom: Çiçeksi ve hafif bir kokusu var.

▪ Fleur Narcotique bu Ex Nihilo: Kadınsı ve fresh bir kokusu var. Ben yaz ayları için daha çok yakıştırdım bu kokuyu. 

▪ Gucci Rush: Evet seveni de var sevmeyeni de... Ama ben sevenler tarafındayım. Lise yıllarımı hatırlatıyor bu parfüm bana. Ağır kokusu kimisinin hoşuna gitmiyor ama ben bayılıyorum. Hatta kutuları açmadan bile kokusu geliyordu diyebilirim. Kokladıkça kokluyorum 


Gelelim Chloe serisine;

▪ Chloe Chloe: Sanırım bu seride en çok bunu beğendim. Gül kokusunu çok sevmem ama çok "temiz" koktuğu için hoşuma gitti.

▪ Chloe Love Story: Daha çok çiçeksi ve pudra kokuyor.

▪ Chloe See: Diğerleri ne kadar "gül" ise, bu o kadar "pudra" kokuyor.

▪ Chloe Love: Bu parfümü kokladığımda direk bebek kokusu dedim. Duştan yeni çıkmış da temiz kokmuş gibi. Siz anladınız ^^


3. kutudakiler ise;

▪ Narciso Rodriguez Narciso: Odunsu kokuya sahip bir parfüm. Ben çok sevdim. Karakterli parfüm derler ya, işte o bu.

▪ Signorina Eleganza Salvatore Ferragamo: Tam bir şeker. Çok kalıcı. Sevdim. 

▪ Chanel Chance Fraiche: Bu parfüm "romantik" kokuyor benim için.

▪ Chanel Chance Tendre: Diğerlerinin aksine odunsu bir kokusu var.


Benim sevdiğim ve yeni keşfettiğim parfümler bunlardı. Umarım beğenmişsinizdir. Buradan Batı bey'e tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten çok ilgilendi. Müşteri odaklı olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. Sağ olun ^^

Batı Sezer parfümlerine Ankara (benim gittiğim; Kök Çarşısı) & İstanbul şubelerinden ve internet üzerinden online satış sayfasından ulaşabilirsiniz.


**


Okuduğunuz için teşekkürler! Sizin sevdiğiniz ve tavsiye ettiğiniz parfümler neler? Mutlaka yorumlarınızı bekliyorum.

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.


Sevgilerimle,




Facebook  Twitter  Instagram

"*" işareti ile başlayan yazılar, markalar ile yapılan iş birlikleri için hazırlanmış tanıtım yazılarıdır. %100 kendi samimi düşüncelerimi içermektedir.

Etiketler: , , , , , ,