Kalyon Tırnak ve Tırnak Eti Bakım Yağı


Merhaba!
Bugünkü konumuz tırnak bakımı. Bir süredir kullandığım ve çok sevdiğim bu ürün hakkındaki düşüncelerimi yazıya dökme  vakti geldi.


Kalyon Tırnak ve Tırnak Eti Bakım Yağı'nı ilk olarak en yakın arkadaşım Öznur'da görmüştüm. O an deneyip çok beğenmiştim. Daha sonra Gratis'ten kendim için edindim.

Gelelim ürünün vaat ettiklerine;
"Bileşimindeki E vitamini, jojoba, badem, lemon ve ginseng ve nilüfer çiçeği ekstreleri sayesinde tırnak ve tırnak etlerini korur, nemlendirir ve yenileyerek her zaman canlı kalmasını sağlar."

▪ Bence tüm vaat ettiklerini yerine getiriyor. Bir kaç yerde "tırnaklarım hala kırılıyor, bir etkisi olmadı, sevmedim" diye yorumlar okudum. Ürünün öyle bir vaadi olmadığını buradan tekrar söyleyelim o zaman :')

▪ Eğer tırnak etleriniz kuruyorsa ya da acil olarak manikür yapmanız gerekiyor ve vaktiniz yoksa sizi o anlık kurtarabilecek çok güzel bir tırnak eti nemlendiricisi diyebilirim. Örneğin ben 4-5 günde bir vaktim yettiğince manikür yapmaya çalışıyorum. Geçen hafta yapmaya üşendim ve bu ürünü direk tırnak etlerime sürüp biraz bekletip yedirerek emmesini sağladım. Sonuç aşağıdaki fotoğraf gibi...


Böylece manikür yapmışım görünümünü tırnaklarıma tekrar kazandırmış oldum. Eğer oje sürmeyi tercih etmiyorsanız yine Kalyon Tırnak ve Tırnak Eti Bakım Yağı'nı tırnaklarınıza uygulayarak canlılık kazandırabilirsiniz. Minik bir dipnot olarak da; kokusunu sevdim. Fiyatı ise 6 TL civarında.

Eğer manikürünüzü tüm gerekli malzemelerle yapıyorsanız, bu tırnak bakım yağı da en gerekli ve faydalı ürünlerden biri olacaktır.

**

Okuduğunuz için teşekkürler!
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.


Sevgilerimle,



Facebook  Twitter  Instagram

Etiketler: , , , ,