Rimel Nasıl Kolay Temizlenir?


Merhaba!

Son zamanlarda Maybelline Lash Sensational Rimel'i çıkartırken zorlananları çok okumaya başladım. Maybelline Lash Sensational en sevdiğim rimel olunca hemen rimel nasıl kolay temizlenir yazısı yazmak istedim. Konduramam 😓



Neutrogena Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli: Benim yıllardır kullandığım yüz temizleme jeli kendisi. Bununla yüzümü yıkadıktan sonra hiçbir ürün kullanmama gerek kalmıyor. Göz makyajım ister hafif olsun ister yoğun olsun gözlerimi nazikçe ovuşturarak göz makyajımı direk çıkartabiliyorum. Rimelden eser kalmıyor. Birçok arkadaşım da tavsiyemle kullanmaya başladı ve çok memnunlar 👀


Garnier Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu: Eğer yüzümü yıkamaya çok üşendiysem, göz makyajımı da cilt temizliğimi de bu misel su ile yapıyorum. Özellikle rimeli kolayca çıkarıyor. Yuvarlak bir pamuğa misel sudan döküp gözümde 30 saniye kadar bekletip hafifçe ovalayarak çıkarıyorum. Ayrıcabu ürün bittikçe Bioderma H2O ile dönüşümlü olarak kullanıyorum. Aynı etkiler Bioderma için de geçerli.


Garnier Göz Makyajı Temizleyicisi Çift Etki: Açıkçası bu ürünü ben çok sevemedim. 5-6 kere şans verdim fakat gözlerimi çok yaktığı için kullanmaya devam edemedim. Evet, göz makyajınızı rimelinizi çıkartıyor ama sonrasında gelen göz yanması benim için kötü bir deneyim. Çok severek kullananlar da var, bu yüzden bir seçenek olarak burada kalması için listeye ekledim.


Vaseline Nemlendirici Jel: Vazelin her derde deva. Bu konuda da baya yetenekli. Göz makyajınızı temizlemede özellikle rimel çıkartmada gayet başarılı. Sadece kirpik uçlarınıza gelecek şekilde uygulamanız çok önemli. Eğer gözünüze kaçarsa yukarıdaki Garnier gibi yanma yapabilir. 

Bunun yanı sıra Hindistan Cevizi Yağı da harika bir makyaj çıkarıcı. Özellikle waterproof rimel gibi zor çıkan ürünlerde yağın etkisi ile güzelce ürünün çözülüp temizlenmesini sağlıyor.



BONUS: Kirpiklerinizi temizledikten sonra Hint Yağı ile gece bakımı yapabilirsiniz. Kullanmadığınız ve temiz bir rimel fırçası ya da kulak çubuğu ile kirpik uçlarına sürerek uygulayabilirsiniz. Düzenli ve uzun kullanımda kirpiklerin uzamasını sağlıyor.

**

Sizin kullandığını ve önerdiğiniz ürünler neler?

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!


Sevgilerimle,



Facebook  Twitter  Instagram

Snapchat'ten ve InstaStories'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"


Bu yazıda yer alan görsel ve yazılı içerik yazarın izni olmadan kullanılamaz ve kaynak/link gösterilmeden paylaşılamaz.

Etiketler: , , ,