Watsons Alışverişi | Kasım 2016


Merhaba!

"AVM'ye geldin koş, Watsons buldun kap" yazıma hoş geldiniz. Canım Balıkesir-Merkez'de Watsons olmadığı için (yakın zamanda açılacakmış) bir türlü kavuşamadığım Watsons'a İstanbul'da kavuştum. Hemen ihtiyaç olanları alıp çıktım. Tek bonus ürün aydınlatıcı oldu.


Bakalım neler almışım:

Maybelline Color Sensational 745 Wooden Brown: Bu ruju uzun zamandır gözüme kestirmiştim. İndirimde olduğunu görünce hemen aldım. Çok da sevdim. Ayrıntılı yazısını yazacağım için çok fazla uzatmayayım.

Maybelline Age Rewind Kapatıcı: Hemen denediğim için böyle kullanılmış halini koymak zorunda kaldım. Kötü görünebilir, öncelikle bunun için kusura bakmayın. Kapatıcım bitmişti, son dakika bunu bulduk Öznur ile. Ve ben bu kapatıcıya; BA YIL DIM. Yazısı gelecek.

Maybelline Lash Sensational Rimel: En en en sevdiğim rimel gerçekten. Alıyorum aldırıyorum. Çevremden "neden daha önce kullanmamışım yaaa" geri dönüşlerini alıyorum. Bitmişti, yeniledim. Alın.

Maybelline New York Master Strobing Stick: Yine dört gözle beklediğim aydınlatıcıydı kendisi. Stoklarda ve indirimde görünce hemen aldım. Çok memnun kaldım. Kalıcılığı biraz hayal kırıklığı yarattı ama far aydınlatıcı ile sabitleyince bu sorun ortadan kalkıyor. Yazısı gelecek.

Rimmel Stay Matte Pudra: Sanırım yıllardır kullandığım tek pudra bu. Mükemmel ve uygun fiyatlı bir pudra arıyorsanız; budur.

**

Benim mini-alışveirişim ve yazım bu kadardı. Siz Watsons indiriminden neler aldınız?
Okuduğunuz için teşekkürler!


Sevgilerimle,


Facebook  Twitter  Instagram

Snapchat'ten ve InstaStories'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , , , , , , , ,