20 TL'nin Altında 20 Makyaj Ürünü

20 TL'nin Altında 20 Makyaj Ürünü

Merhaba!

Bu yazıyı çok uzun zamandır yazmak istiyordum. Tabii o zamanlar dolar daha yükselmemişti 💸 Başlık 10 TL'nin altında 10 makyaj ürünü olarak sabitti ama şu anki durumdan dolayı, limiti 20 TL'ye çıkarttım 😔

Son yazdığım yazılar Makyaja Yeni Başlayanlar 101 dersleri gibi oldu ama iyi de oldu bence. Çünkü bir yazı ile birçok ürün paylaşabiliyorum. Uygun fiyatlı makyaj malzemelerini bir arada bulabileceğiniz "20 TL'nin Altında 20 Makyaj Ürünü" yazısına başlıyorum 💫

20 TL'nin Altında 20 Makyaj Ürünü

Şimdiye kadar hep belirli ürünler paylaştım. Bunun sebebi önceden memnun kalınmış ürünleri araştırıp öyle almam... Şimdiye kadar hep deneme amaçlı değil referansı iyi ürünleri aldım. Memnun kaldıklarımı da mutlaka blog'ta bahsettim. Bu liste de bu şekilde ortaya çıktı. 

20 TL'nin Altında 20 Makyaj Ürünü

Pure Beauty Multi-Function BB Krem: Bunu görmekten sıkılanlar olmuştur eminim. Ama güzel, ne yapalım? ^.^ Renk eşitsizliklerini en güzel yok eden bu BB krem diye düşünüyorum. Uygun fiyatlı başka kullandığım ürün ise Rimmel Wake Me Up Fondöten'di. Fiyatı 25 TL'lerde ama indirimde falan sıkıştırırsınız siz onu :')

Flormar Pretty Compact Blush On - Allık P116: "Bir allık bitmeden diğerine geçmeyeceğim" sözümü tutmaya devam ediyorum. Kaç yıl kaldı bitmesine bilmem ama... Pembe tarafını allık olarak, şeftali tonlarındaki tarafını daha çok far olarak kullanıyorum. Essence ve Wet n Wild'ın allıkları da çok iyi.

Rimmel Stay Matte Pudra: En sev di ğim pudra. Makyajınız gün boyunca sabit kalıyor. Toz pudra da almıştım fakat elim hep buna gidiyor. Toz olanı daha çok özel gün makyajlarında kullanmak için beklemeye aldım. (baking muhabbeti)

Wet N Wild "Walking On Eggshells" Far Paleti: Paletteki krem ve kahve tonlarını severek kullanıyorum. Siz renk seçiminize göre herhangi bir paletini de alabilirsiniz. 

Maybelline Color Tattoo Farlar: Eğer far paleti kullanmayı tercih etmiyorsanız. Color Tattoo farlardan alabilirsiniz. Kalıcılıkları çok iyi.

H&M Kaş Kiti: Fiyat/performans açısından en uygun fiyatlı ürün bu sanırım. Kaşlarınızı doldurmak için far ürünleri kullanıyorsanız, bu üründen de memnun kalacaksınız.

Flormar Far Bazı: İster far bazı olarak ister likit aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz. 

Rujlar: Ruj konusunda birçok seçeneğiniz mevcut. Daha çok Essence, Wet n Wild ve Golden Rose rujlarını (Mac rujlarına muadil gösteriliyor) tercih edebilirsiniz.

20 TL'nin Altında 20 Makyaj Ürünü

Maybelline Lash Sensational Rimel: Bunu artık kaç defa yazacağım bilmiyorum ama yine yeni yeniden bu rimeli kesinlikle tavsiye ediyorum. Ayrıca Go Extreme ve Black Drama'yı da tavsiye edebilirim. Onları da zamanında çok severek kullandım. Fakat şu an favorim Lash Sensational.

Wet n Wild Megaclear Rimel: Kaşlarınızı sabitlemek için en iyilerden.

Note Full Coverage Concealer & Maybelline Age Rewind Kapatıcı: Uygun fiyatlı kapatıcıların başında bu iki ürün geliyor. Maybeline Age Rewind beni baya şaşırttı. Gerçekten bahsedildiği kadar var. Doğal duruşu, kolay dağıtılışı ve pudra ile sabitlemeden bile çizgilere dolmayan bir ürün.

Essence Tekli Farlar & Wet n Wild Tekli Farlar: Tekli far seçerken  Essence'i ve Wet n Wild'ı tercih ediyorum. Özellikle Wet n Wild'ın Brulee ve Nutty isimli farları mü kem mel. Essence'in 01 numaralı farı yine toz aydınlatıcı olarak kullanılabilir.

Flormar, Emily ve Essence Dudak Kalemleri: Dudak kalemi deyince bu iki markaya yönelmenizi tavsiye ediyorum. Ruj gibi yumuşak yapılı bu dudak kalemleri gerçekten makyajda büyük kurtarıcı. İster ruj gibi sürün, ister ruj altına uygulayıp rujun ömrünü uzatın. Size kalmış.

Rimmel London Scandaleyes Waterproof 005 Nude: Göz içine uygulayabileceğiniz tek ürün bu bence. Doğal duruşu, gözleri daha büyük göstermesi ve kalıcılığı ile çok iyi bir ürün.

Maybelline Master Precise Curvy Liquid Eyeliner: Eyeliner çekerken zorlanıyorsanız ya da yeni bir ürün alacaksanız bu ince uçlu sürümü çok kolay olan ürünü kesinlikle tavsiye ederim. Gel eyeliner isterseniz, yine Maybelline Gel Eyeliner mükemmel bir seçim olacaktır.

**

Benim makyaj masamdan çıkan 20 TL'nin Altında 20 Makyaj Ürünü bunlardı. Sizin tavsiye ettikleriniz neler?


Yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Okuduğunuz için teşekkürler!
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.







Facebook  Twitter  Instagram

Snapchat ve InstaStories'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , ,