Ekka Kozmetik Freedom Budapest Palette - Boş Makyaj Paleti

Ekka Kozmetik Freedom Budapest Palette - Boş Makyaj Paleti

Merhaba!

Sizlere hem yerden tasarruf etmenizi sağlayacak hem de en sevdiğiniz farları bir arada kullanabileceğiniz minik ama çok kullanışlı bir üründen bahsedeceğim. Uzun zamandır boş makyaj paleti almak istiyordum. Ekka Kozmetik'ten bu Freedom Budapest Palette'i görünce (Budapeşte olunca da üstünde) hemen aldım.

Ekka Kozmetik Freedom Budapest Palette - Boş Makyaj Paleti

Sol tarafta sıkça kullandığım makyaj ürünlerini görebilirsiniz. H&M kaş kiti, Wet n Wild far paleti, Flormar ikili allık, Flormar kaş farı, Wet n Wild tekli far... Bunlar en sık kullandığım ürünler. Fakat çok yer kapladıkları için özellikle seyahatlerde makyaj malzemelerini makyaj çantasına sığdırmak sıkıntı oluyor. Ekka Kozmetik'in bu boş makyaj paleti ise kesinlikle bu soruna çözüm oldu.

İnce sert bir çubuk vs. (ben tırnak itici kullandım) ile dikkatlice farları yerinden çıkardım ve mıknatıslı boş makyaj paletine koydum. Bu kadar basit 👀 Gereksiz kutular ise çöpeee 👊

Ekka Kozmetik Freedom Budapest Palette - Boş Makyaj Paleti

Nedense daha büyük bekledim paleti ama bu boyutu da gayet benim için yeterli oldu. Allık, far, kontürleme işlemi ve aydınlatıcı için tüm makyaj ürünlerim böylece bir araya gelmiş oldu. İlerleyen zamanlarda bir tane daha alabilirim.

Ekka Kozmetik Freedom Budapest Palette'i satın almak için başlığa tıklayabilirsiniz. Ayrıca bu boş makyaj paletinin Marilyn Monreo kapaklısı da mevcut. Fiyatı ise 15 TL.

**

Aliexpress'ten boş makyaj paleti baktım ama fiyat olarak çok pahalı geldi. Sizin uygun fiyatlı boş makyaj paleti önerileriniz var mı? Eğer varsa lütfen yorum bırakmayı unutmayın 😚


 Okuduğunuz için teşekkürler!

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.







Snapchat ve InstaStories'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"


Etiketler: ,