En Fazla Beş Ürün ile Makyaj

En Fazla Beş Ürün ile Makyaj

Merhaba!

Acelem olduğu zamanlarda ya da yanıma almam gereken makyaj malzemelerini sadeleştirmem gerekiyorsa seçtiğim belirli ürünler oluyor. Ben de bu durumlar için kullandığım beş ürünü sizler için listeledim. Sizlere de fikir olur, belki de ortak kullandıklarımız bile vardır?


Maybelline Age Rewind Kapatıcı: Göz altımı, burun kenarlarını ve varsa yüzümdeki kızarıklıkları bu kapatıcı ile kapatıyorum. Pudra ile sabitlememe gerek kalmıyor bu kapatıcıyı. Harika bir doğal duruşu var.

H&M Kaş Kiti: Sanırım bu makyajın tek kurtarıcı ürünü bu. Çünkü içindeki soğuk kahve tonlarındaki bu iki renk her şeye yetiyor. Koyu olanı ile kaşlarımı dolduruyorum ve kirpik diplerine uyguluyorum. Açık renk ile kontürleme işlemini yapıyorum ve çok doğal duruyor.

H&M Kaş Kiti

Maybelline Push Up Angel Mascara: Son zamanların en iyi rimellerinden biri. Ayrıntılı yazısı için başlığa tıklayabilirsiniz.

Maybelline Master Strobing Stick: Günlük kullanım için çok güzel bir aydınlatıcı. Bunu göz kapaklarınıza sürerek de sedefli far gibi kullanabilirsiniz.

Maybelline Wooden Brown Ruj No. 745: Renk olarak bayıldığım ve çok sevdiğim bir ruj. Dudakta çok doğal duruyor. Allığı bile bu ruj ile yaratabilir, yanaklarınıza parmaklarınızla uyguladığınızda doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Gördüğünüz gibi tek bir ürün ile yüzünüzün birçok bölgesi için uygulama yapabilirsiniz.

**

Sizin son dakika durumları için kullandığınız ve yanınızdan ayırmadığınız beş ürün neler?


Okuduğunuz için teşekkürler!

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.







Snapchat ve InstaStories'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: ,