Fiyat - Performans Açısından En İyi Kozmetik Ürünleri

Fiyat - Performans Açısından En İyi Kozmetik Ürünleri

Merhaba!

Bu yazıda şimdiye kadar kullanıp memnun kaldığım ve uygun fiyatlı olmasına rağmen en etkili sonuçları veren ürünleri paylaşacağım.


Fiyat - Performans Açısından En İyi Kozmetik Ürünleri


Rituel De Beaute Siyah Nokta ve Kir Temizleyici Burun Bandı: Siyah nokta sorununuz varsa mutlaka denemeniz gereken bir ürün. Benim çok fazla siyah noktam yok ama haftalık cilt bakımım için önce bu burun bandını yapıştırdıktan sonra Himalaya Herbals Neem Özlü Maske'yi uyguluyorum. 20 dakika sonra burun bandını yavaşça çıkarıp maskeyi ise ılık su ile yıkıyorum. Yumuşacık ve ölü deriden arınmış bir cilt elde ediyorum.

Wet n Wild Far Paletleri ve Tekli Farlar: Elimde bulunan Wet n Wild Sweet as Candy far paleti var. Pembe renkli bir far paleti neden aldım bilmiyorum ama diğer iki renginden çok memnunum. Kemik rengi olan farı aydınlatıcı olarak da kullanabilirsiniz. Tekli far olarak Brulee ve Nutty isimli farları çok güzel. Yine tekli far olarak Essence'in farlarını ve Maybelline'in Color Tattoo farlarını kullanabilirsiniz.


Eklips ve Kipa Makyaj Fırçaları: Evet yanlış okumadınız, Kipa'nın kendi güzellik bölümünde bulunan makyaj fırçaları çok uygun fiyatlı ve kullanışlılar. Bu fırçayı ne zaman aldım hatırlamıyorum bile. Bir kere bile dökme yapmadı. Yine Eklips fırçaları da indirimlerde çok güzel fiyatlara denk getirebilirsiniz. Açılı fırçaları ben hem allık hem de kontür uygulamasında kullanıyorum.


The Balm Allıkları: Allık olarak uzun vaadeli ürünler kullanmak istiyorsanız The Balm'ın allıklarını kesinlikle tavsiye ederim. Wet n Wild'ın da bir çok Nars muadili allıkları mevcut. 

Neutrogena El Kremi: Nemlendirici söz konusu olunca tek tercihim Neutrogena oluyor. Özellikle bu el kremi konsantre yapıda olduğu için minicik bir miktarı bile yetiyor ve yoğun bir şekilde nem veriyor.

Flormar ve Golden Rose Ojeler: Bu sene en severek kullandığım iki oje markası Flormar ve Golden Rose oldu. Özellikle Flormar'ın CC ve Full Color serisine bayıldım. Tek kata renk vermeleri, uzun süre kullanılabilir olmaları harika. CC serisinden 004 numara ve Full Color serisinden FC46 rengini çok seviyorum. Buldukça stokluyorum.

Kalyon Tırnak ve Tırnak Eti Bakım Yağı: Tırnak bakımımda çok severek kullandığım bir ürün. Keşfettiğim günden beri bir kere bile aksatmadan kullandım. İster manikürünüzü yaparken, ister manikürünüzün kullanılabilirliğini uzatmak için kullanın.


Fiyat - Performans Açısından En İyi Kozmetik Ürünleri

Maybelline Rimeller: Rimel konusunda tercihim hep Maybelline oldu ve hiç pişman olmadım. Özellikle Lash Sensational aşkımı duymayan kalmamıştır. Şimdi ona bir kardeş daha geldi. Push Up Angel son zamanların en iddialı rimellerinden ve fiyat - performans olarak gerçekten iyi sonuç veriyor.

Essence, Flormar ve Emily Dudak Kalemleri: Rujdan daha çok dudak kalemi kullandığım doğrudur. Bu üç markanın dudak kalemleri ise çok çok iyi.

Golden Rose ve Wet n Wild Rujlar: Mac'in rujlarına muadil gösterilen Wet n Wild rujlarını ve Golden Rose'un Velvet Matte serisini tercih ederek bile ömürlük ruj stoğunuzu halledebilirsiniz. Kalıcılık ve renk skalası olarak çok iyi iyiler.

Makyaj Süngeri: Makyaj süngeri furyası ile bir çok marka ile tanıştık. En uygun fiyatlıları H&M ve Yves Rocher'ın makyaj süngerleri oldu. Bu iki sünger ile hem fondöten hem de BB krem uygulamasında doğal bir görünüm elde edebilirsiniz.

**

Sizin fiyat - performans açısından başarılı bulduğunuz ürünler neler?

Okuduğunuz için teşekkürler!
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.







Facebook  Twitter  Instagram

Snapchat ve InstaStories'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: ,