Maybelline Push Up Angel Mascara




Merhaba!

Bu hafta çok yakın bir arkadaşımdan dopdolu bir paket geldi. Beni nasıl mutlu etti anlatmam. Aslında olay şu tweetimden sonra gelişti. Hangi ürününü alacaktın diye sohbet ederken iki üründen bahsetmiştim ama o bana kocamaaan bir paket hazırlayıp yollamış. Sayesinde 2023'e kadar ruj alışverişim engellemiş oldu. Ne kadar teşekkür etsem az. Bu yazıyı da okuyor, biliyorum ❤ Tekrar çok teşekkür ederim.


Paketteki ürünlerin hepsine bayıldım, bu yüzden sevdiklerimi sırayla yazmaya karar verdim. Bunlardan biri de Maybelline Push Up Angel Mascara oldu.


Lash Sensational'dan sonra başka rimellere bakmam diye düşünürken bu rimeli çok ama çok beğendim. İncecik uçlu fırçası olan rimellere her zaman ön yargılı olmuştum. Meğerse çok kullanışlıymış. İlk denediğimde tek kat sürdüm. Günlük kullanım için çok uygun diye düşünmüştüm. Çünkü kirpikleri tek tek ayırıp gerçek bir "push up" etkisi ile kaldırmıştı.


Sevgili Melike ile rimeli çekiştirirken ikinci katı sürelim dedik ve asıl olay burada koptu. Çünkü tam etkisini ikinci katta görüyorsunuz. Fırçanın şeklinden dolayı kirpik diplerine oturtup yukarı çektiğinizde kirpiklerinizi çok güzel bir şekilde yanlara doğru açıyor ve o şekilde sabitlenmesini sağlıyor. Gün içinde de herhangi bir dökülme yapmadı.


Tek katta günlük makyajınızda kullanabilir, ikinci katta ise takma kirpik etkisini yakalayabilirsiniz. Özel gün makyajlarında memnun kalacağınızdan eminim. 


Kirpiklerinizi tek tek ayıran, birbiriyle kesinlikle yapıştırmayan, çok güzel bir şekilde uzatan ve kıvıran bir rimel istiyorsanız Maybelline Push Up Angel Mascara sizin için ideal olacaktır. Eksi yönü mü denilir bilmiyorum ama; çok fazla dolgunluk vermiyor. Ama diğer özellikleri için tercih edecekseniz hiç durmayın.

Not: Hazır Görkem de bahsetmişken, bu rimelin elime geçmesi harika oldu.

**

Siz bu rimeli kullandınız mı? İlk izlenimleriniz neler?

Okuduğunuz için teşekkürler!
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.








Snapchat ve InstaStories'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , ,