NYX Rujlar: Soft Matte, Lingerie ve Liquid Suede Serileri


Merhaba!

Sizlere birkaç yazı önce çok yakın arkadaşımdan bir hediye paketi geldiğinden bahsetmiştim. Hediye paketi içinden çıkan Maybelline Push Up Angel Mascara'yı çok sevmiştim. Bu yazıda ise rujlarla ilgili ayrıntıları yazacağım.

NYX Soft Matte Lip Cream Serisi

NYX'ten istedim bir ruj, geldi bana beş ruj 🙌

NYX Soft Matte Lip Cream Serisi

NYX Soft Matte Lip Cream Serisi

NYX Soft Matte Lip Cream - 02 Stockholm: Doğal şeftali tonlarında bir ruj. Dudağı kurutmuyor. Kokuya karşı hassasiyetiniz varsa buram buram vanilya kokusu sizi rahatsız edebilir. Ben aksine çok sevdim. 

NYX Soft Matte Lip Cream - 09 Abu Dhabi: Benimse istediğim renk buydu. Kesinlikle dudağı kurutmuyor. Yapıları köpük gibi ve opak bir şekilde rengini tam veriyor. Wet n Wild - Bare it All'un rengine benzettim. Bu daha şeftali tonlusu. Kalıcılıkları ise benim gibi sürekli dudakları oynayanlar için kısa diyebilirim.

NYX Soft Matte Lip Cream - 14 Zurich: Tam bir pembe renk. Pembe renk rujlarla aram çok olmasa da bununla anlaştık. En azından güzel durduğunu düşünüyorum. İlk sürüldüğünde ıslakmış gibi duruyor ve sonra kuruduğunda sabitleniyor.


NYX Lingerie Liquid Lipstick - LIPLI07 Satin Ribbon: Öncelikle bu renk için konuşursak çok riskli bir renk. Çatlamaya meyilli bir yapısının olması da cabası. Sürmeden önce dudak peelingi yapmanızı tavsiye ederim. Aksi taktirde memnun kalacağınızı düşünmüyorum. Dediğim gibi renginden dolayı çatlak çatlak durabiliyor. Dudak peelingi yaptıktan sonra sürünce daha çok memnun kaldım. Ruj kuruduktan sonra o yapış yapış hissini alıyorsunuz. Evet hiçbir şekilde bulaşmıyor, çünkü çok iyi sabitleniyor (elimden ıslak mendille bile silemedim) ama yapış yapış, maalesef. İncelediğim bu üç seri içinde kendisi 3. sırada...

NYX Liquid Suede Cream Lipstick - LSCL04 Soft Spoken: Soft Matte serisine göre daha opak, daha ıslak yapılı. Kuruduğunda çok güzel sabitleniyor ve daha kalıcı.

NYX Liquid Suede Cream Lipstick - LSCL04 Soft Spoken

Kahve alt tonlu gül kurusu rengi diyebiliriz. Koyu renkli olmasına rağmen sürümü çok kolay. Ben çok çok beğendim. Sadece bir rimel ve bu rujla bile dışarı çıkılabilir.

NYX Dudak Kalemi

NYX MPL10 Nude Dudak Kalemi: Rujların yanı sıra dudak kalemleri de geldi. En sevdiğim ise üstteki MPL10 Nude rengi oldu. Ef sa ne bir renk. Üstüne Abu Dhabi rengini ya da Wet n Wild Bare it All rengini geçince harika oluyor. Tüm gün dudağınızdan çıkmıyor.

NYX Vanilla Sky Dudak Kalemi: Rengi Kylie Jenner'ın metalik rujlarına benziyor. Fakat yapısından mı bilemiyorum sürekli kırılıyor. Mekanik olduğu için çevirdikçe kalemin ucu çıkıyor ve sürmeye çalıştıkça kırılıyor. Nude renginde böyle bir sıkıntı olmadı. Bunda neden oldu anlayamadım, yoksa çok güzel bir rengi var.

NYX Wonder Pencil - WP01 Light

NYX Wonder Pencil - WP01 Light: Göz içine aydınlık vermesi ve rujunuzu sürdükten sonra dudak kenarını düzeltmek için çok kullanışlı bir kalem.

**

NYX Makyaj Bazı ve NYX Makyaj Sabitleyici Sprey ile ilgili yazılar ilerleyen zamanlarda gelecek. Siz NYX'in rujlarından hangi seriyi hangi renklerini seviyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.

Okuduğunuz için teşekkürler!


Bir sonraki yazıda görüşmek üzere,




Facebook  Twitter  Instagram

Snapchat ve InstaStories'ten takip etmeyi unutmayın; "MineCanan"


Etiketler: , , , , , , , ,