Aliexpress Alışverişi: Lightbox

Aliexpress Alışverişi: Lightbox

Merhaba!
Bu yazıda sizlere uzun zamandır istediğim ve sonunda aldığım, ev dekorasyonu için önerebileceğim harika bir parçadan bahsedeceğim; Lightbox!

Aliexpress Alışverişi: Lightbox

Son zamanlarda trend olan ışıklı kutular özellikle Instagram'da oldukça yaygınlaşmaya başladı. Ben de ilk gördüğüm anda aşık oldum ve hemen nereden alabilirim diye araştırmaya başladım.

Işıklı kutuları Instagram'daki butik satış yapan hesaplardan alabiliyorsunuz (benim bulabildiğim kadarı ile öyle). Fakat o kadar yüksek fiyata satıyorlar ki... Mine durur mu? Yapıştırdım Aliexpress araştırmalarını... Tam o sırada da çok sevdiğim başka bir arkadaşımın lightbox aldığını fark ettim ve hemen ondan ürünün linkini rica ettim. Ona bir haftada gelmiş -ki bu bir rekordur Aliexpress için-. Bana da tam iki haftada ulaştı. Tabii ki arada kar tatili vs. sıkıntı olduğu için yine de çok iyi bir sürede gelmiş oldu.

Aliexpress Alışverişi: Lightbox

Ürünü satın almak için tıklayın: Sinematik Işık Kutusu - Lightbox

"Lightbox nedir?" diye sorarsanız; sinematik ışık kutusu diyebiliriz. Bir nevi ışıklı panolar. İçinde gelen harfleri ve sembolleri kullanarak istediğiniz mesajı yazabiliyorsunuz.

Lightbox içinde hangi harfler bulunur?

Lightbox içinde hangi harfler bulunur?

Lightbox kaç pille çalışır?

Lightbox gece nasıl görünür?

Tabii bir süre lightbox ile oynadım. Hemen sanat hesabımız olan Art For Duende'nin ismini yazdım. Çok tatlı oldu ✨

Lightbox gece nasıl görünür?

Ayrıca Pinterest'te arama çubuğuna "lightbox ideas" yazıp arattığınızda çok güzel örnekler bulabilirsiniz. Ben birkaç tanesini kaydettim. Her gün bir tanesini lightbox'a yazıp paylaşacağım.

"Aliexpress'ten nasıl alışveriş yapılır?" yazısını okuyarak bilgi edinebilir, aklınıza takılanları yorum bırakarak sorabilirsiniz. En kısa zamanda cevaplarım.

**

Sizin lightbox ile ilgili düşünceleriniz neler? Alan olursa mutlaka haber versin 

Okuduğunuz için teşekkürler!

Sevgilerimle,


Facebook  Twitter  Instagram

Snapchat ve InstaStories'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , , , , , , , , ,